39 total views

…Mihai Bălan şi-a dat din nou demisia

Mihai-Balan

Mihai Bălan, fostul manager al CET Govora şi-a dat demisia din calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al SC CET Govora SA, ieri seară. Nu se ştie dacă actul său de voinţă este unul definitiv, fostul manager are obiceiul să se joace de-a demisia, în special în prag de seară, dar revine asupra ei a doua zi, la prânz. Consilierul judeţean Victor Stănculescu (PNL) n-a luat în serios demisia fostului manager al CET-ul, avocatul a precizat că Bălan şi-a dat demisia de câteva ori şi a revenit de fiecare dată asupra ei la foarte scurt timp.
,,Să nu uităm că domnul Bălan a mai demisionat şi a revenit asupra deciziei. Nu am comentat nici atunci, nu comentez nici acum. Demisia este un act unilateral, dacă aşa a considerat că e mai bine e treaba dl. Bălan”, a afirmat Stănculescu.
Demisia fostului manager Mihai Bălan vine la două zile după publicarea jafului descoperit de inspectorii ANAF la societatea CET Govora. Inspectorii financiari au descoperit că societatea, deşi pe pierderi, şi-a permis să dea milioane de euro pe contracte de prestări servicii nejustificate încheiate cu avocaţi, publicaţii şi firme de consultanţă tehnică. Inspectorii ANAF au trimis raportul la DNA şi DIICOT. Potrivit unor surse, DNA ar fi primit o sesizare şi pentru extinderea controlului asupra societăţilor satelit ale CET-ului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.