328 total views

Noul sediu al Primăriei din Tomșani a găzduit, sâmbătă 13 februarie, ședința Biroului Permanent Județean al PSD, la care și-au dat întâlnire toți primarii, viceprimarii și candidații la funcția de primar din partea acestui partid.

Tomsani-crop

La ședință a participat și președintele Consiliului Județean Olt, Paul Stănescu, în calitate de invitat.
Lucrările au fost conduse impecabil de președintele Organizației Județene, deputatul Costi Rădulescu. Ședința se înscrie în seria întâlnirilor cu organizațiile de partid, care se află într-un amplu proces de pregătire a campaniei electorale în această perioadă de precampanie destul de încinsă din punct de vedere politic. Aceste întâlniri au fost anunțate deja în debutul primei conferințe de presă, susținută de staff-ul PSD în ziua premergătoare acestei ședințe, după o perioadă destul de lungă de tăcere.
Dintr-o discuție întâmplătoare purtată cu vicepreședintele BPJ Vâlcea și preşedinte al Organizației PSD Vaideeni, Achim Băluță, am aflat că lucrările ședinței s-au desfășurat într-o admosferă impecabilă. Că noul sediu al Primăriei Tomșani arăta ca în zi de sărbătoare, meritul aparține edilului acestei localități, Dumitru Pearcu, unul dintre cei mai buni primari din România, o gazdă ospitalieră într-o zi așa de importantă.
Chiar dacă ziua cu nr. 13, pentru unii superstițioși aduce ghinion, pentru membrii PSD participanți la această ședință a fost o zi cu noroc, ei având posibilitatea să-și umple bagajele cu strategii de campanie proaspăt ieșite din laboratorul PSD Vâlcea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.