Loading

Sâmbătă, 6 aprilie 2013, a avut loc, la Râmnicu Vâlcea, Conferinţa generală de alegeri a organizaţiei PSD Vâlcea, conferinţă la care au fost invitaţi Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu şi Titus Corlăţean, vicepreşedinţi ai Partidului Social Democrat, reprezentanţii sindicatelor Gheorghe Caloianu şi Grigore Răban, precum şi Cristiana Barbu, preşedinte ANOFM. La conferinţă au fost prezenţi peste 650 de delegaţi, printre ei regăsindu-se şi parlamentarii PSD Laurenţiu Coca, Constantin Rădulescu, Vasile Bleotu şi Aurel Vlădoiu, precum şi alţi membri cu funcţii importante în PSD: Dumitru Persu, Remus Grigorescu, Gheorghe Mihăilescu. Invitată la această conferinţă a fost şi Cătălina Ştefănescu  – deputat de Teleorman.
Printre delegaţi la conferinţa de alegeri sau regăsit primarii, viceprimarii şi consilierii locali şi judeţeni ai PSD Vâlcea.
În ordinea de zi a conferinţei au fost prezentate:
–    Adoptarea Raportului de activitate al Consiliului de conducere de la Conferinţa precedentă până în prezent, precum şi analiza rezultatelor obţinute de organizaţie la alegerile locale, europarlamentare, parlamentare şi prezidenţiale.
–    Adoptarea Raportului Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală.
–    Adoptarea Raportului Comisiei de Control Financiar.
–    Aprobarea Bugetului propriu de venituri şi cheltuieli şi execuţia acestuia.
–    Adoptarea Programului de activităţi al organizaţiei, pentru următorii patru ani.
–    Prezentarea raportului cu privire la evidenţa membrilor organizaţiei.
–    Adoptarea Rezoluţiilor Conferinţei cu privire la principalele probleme ale judeţului sau teme de interes naţional.
–    Alegerea Preşedintelui a Consiliului organizaţiei, a membrilor Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală, a membrilor Comisiei de Control Financiar şi a delegaţilor la Congresul Partidului.
–    Desemnarea candidaţilor organizaţiei pentru funcţiile de conducere ale organelor centrale ale partidului.

Lucrările Conferinţei s-au desfăşurat conform statutului partidului, iar votul a fost unul democratic. La sfârşitul conferinţei Ion Câlea, a fost reales cu unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Vâlcea a Partidului Social Democrat.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.