2,471 total views

Tot ce are Virgil Pîrvulescu în programul său electoral, este furat de Gutău și ceilalți contracandidați

Fragmente din obiectivele candidatului PNL sunt deja expuse public aproape în fiecare „interviu” pe care contracandidații îl oferă unora sau altora. Că cei noi – Jianu Cristian și Andrei Gheorghiu – se inspiră de la Pîrvulescu ne bucură, asta înseamnă că gândesc cam la fel și vor face treabă bună dacă vor intra în Primărie, dar că Gutău „copiază” obiectivele acestuia este doar lașitate și disperare. Problema este că Gutău nu copiază, ci fură, că el așa este obișnuit..să fure!!!

„Săptămâni la rând, v-am vorbit despre Inițiativa Cetățenească pe care am depus-o la Primărie și pentru care am strâns peste 7000 de semnături. Semnături luate de la locuitorii orașului nostru, unii care trăiesc de ani buni fără gaze, pe străzi uitate de actualul primar. Semnături ce au fost strânse la firul ierbii, de către voluntari, nu de către polițiști. Iar, după ce am depus deja mii de cereri de gaze, făcute în acest sens, de către oamenii care își doresc o viață normală, într-un oraș normal, ce face domnul #încăPrimar?

Trimite Poliția Locală, pe aceleași străzi, că să mai întrebe oamenii încă o dată dacă vor gaze! Pentru că, desigur, dacă domnul Primar cere oamenilor să semneze, sub presiunea autorităților, atunci clar se vor pune gaze!

Eu stau și mă gândesc, omul acesta chiar ne ia de proști pe toți locuitorii orașului? El crede că am ajuns batjocura lui și a oamenilor de casă ai acestuia, angajați pe pile în structurile aparatului bugetar local, care respectă fiecare ordin fără să clipească? El crede că oamenii nu își dau seama de situația penibilă în care îi pune atât pe “polițiștii locali”, cât și pe el însuși?

Domnule #încăPrimar, o dată la patru ani promiteți aceleași lucruri! Și ghiciți ce, tot nu se face nimic în Râmnicu Vâlcea, cu toate promisiunile dvs! Chiar nu aveți pic de respect față de oamenii care au depus până acum mii de cereri la Primărie, că vor gaze? Cum puteți să îi întrebați acum, cu 2 luni înainte de alegeri, dacă “sunt de acord” să fie racordați la rețea, în anul 2020?

În ce oraș vreți să trăiți, oameni buni? În orașul despotului Gutău, care promite și nu face absolut nimic? Sau în orașul vostru, Râmnicu Vâlcea, în care Primăria și toate structurile subordonate ei lucrează pentru cetățeni și în interesul lor, nu doar al unei familii?

Din septembrie ne luăm orașul înapoi, pentru că #sepoate! Din septembrie, #DeschidemOrasul!”, a scris Virgil Pîrvulescu, pe pagina oficială de fb.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.