120 total views

Vașnicul conducător al Organizației Județene Vâlcea PMP, domnul Marian Mirea, ‘’orientat” după ședința Consiliului Național din 19 august, spre ființa suavă a doamnei Elena Udrea, ne-a anunțat cu surle și trâmbițe, că doamna respectivă, este singura soluție de salvare a României în fața hidrei pesediste și totodată, singura continuatoare a proiectului președintelui Traian Băsescu.

Sigur, dl. Mirea nu este original, în urmă cu câteva săptămâni spunându-ne același lucru despre dl. Cristian Diaconescu, pe vremea aceea candidatul PMP-ului la funcția prezidențială. Originalitatea domnului Mirea rezidă, însă, în lipsa de morală cu care își afișeaza ideile. Dânsul dorește ca românii să voteze un personaj care a fost cunoscut în principal ca “blonda de la Cotroceni”, personaj în jurul căruia au roit o serie de afaceri mai puțin legale desfăurate în tandem cu fostul său sot, dl. Cocoș. Dl. Mirea este gata să jure că Elena Udrea nu numai că va intra în turul doi al prezidențialelor, dar va reuși să-l învingă pe candidatul PSD, Victor Ponta. Singura afirmație pe care o aduce în sprijinul opțiunii sale, este că doamna Udrea se bucură de srijinul “necondiționat” al președintelui Traian Băsescu. Dl. Mirea aruncă și o chemare patriotică către ACL, cerând nici mai mult, nici mai puțin, înregimentarea electoratului PNL și PDL în spatele, e drept frumos, al candidatei PMP.

Că dl. Mirea a trecut de la sublim la ridicol, este clar, dar nu ne este clar, cum un om care conduce o Organizație Județeană nu-și dă seama de penibilul situație la care se expune? Elena Udrea nu a demonstrat în aparițiile sale politice decât faptul că este un foarte bun executant al oridinelor venite de la Traian Băsescu. Ca să obțină aceste ordine, nu a precupețit nici “un efort”, fiind prezentă non-stop lângă augusta persoană a președintelui, chit că acesta se află la Cotroceni, pe nisipul de la Neptun sau la Sâmbra oilor la Suceava. Cât despre proiectul președintelui Băsescu, românii l-au tot văzut de 10 ani și el a însemnat afaceri personale ( Parcul Bordei, casa din Mihăileanu, afacerile cu regii asfaltului, cazul Nana, afacerea Bercea Mondialul, etc), sărăcie și disperare ( tăierea salariilor și pensiilor cu 25%, închiderea a nenumărate firme, închiderea a peste 67 de spitale, închiderea a nenumărate școli mai ales în mediul rural,,,).

Cu un astfel de candidat și cu un astfel de proiect, PMP merită să fie țintuit la stâlpul infamiei, lucru pe care dl. Mirea îl va constata personal, după 16 noiembrie 2014. Păcat! Dorința de prea-mărire politică întunecă de cele mai multe ori rațiunea unor oameni care altfel sunt persoane onorabile.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.