Loading

Campania “Zilele Bucuriei”, a început de pe 18 noiembrie şi va ţine până pe 15 decembrie, în spaţiile special amenajate. Participă şi tu la programul de colectare de jucării pentru copiii defavorizaţi.

De CRĂCIUN fi mai BUN!

Asociatia « Centrul educativ, cultural, social si economic francofon din Romania (CECSEF – Romania) » lansează, alături de Primaria Municipiului Ramnicu Valcea , Inspectoratul scolar judetean si Ong-urile din judetul Valcea, “Zilele Bucuriei”, o campanie de colectare de jucării pentru copiii defavorizaţi. Campania se va desfăşura din 18 noiembrie până pe 15 decembrie 2013, în centrul orasului si in şcoalile din Valcea, jucăriile colectate urmând să fie dăruite cu ocazia Crăciunului copiilor defavorizati.

Campania « Zilele Bucuriei » este iniţiată din dorinţa de a contribui la dezvoltarea armonioasă acelor copii aflaţi în evidenţa Protectiei Copiilor si asociatiilor care implementează proiecte naţionale de integrare, educare şi consiliere pentru copiii care provin din familii defavorizate.
Lansam campania « Zilele Bucuriei » din dorinta de a ne implica în vieţiile copiilor mai puţin norocoşi, sperând ca prin această iniţiativă să oferim nu doar o bucurie celor mici, dar şi o şansă pentru o dezvoltare armonioasă. Invităm cât mai mulţi oameni să ni se alăture şi sperăm să colectăm cât mai multe jucării pentru copiii defavorizati. Invităm toate ONG-urile din Judet să ni se alăture în efortul de a colecta jucării noi sau second-hand pentru fiecare copil defavorizat. Apoi invitam cluburile pensionarilor sa ni se alature pentru a repara jucariile defecte.
Campania se va desfăşura de luni 18 noiembrie până pe 15 decembrie, în spaţiile special amenajate din scoli si in centrul orasului. Programul de colectare fiind, zilnic, între orele 10-20:00. Jucăriile donate, de la maşinuţe, păpuşi, puzzle-uri sau alte jocuri, trebuie să fie într-o condiţie bună fie că acestea sunt noi sau second-hand. Acestea vor fi sortate şi igienizate, urmând să fie dăruite de Crăciun copiilor defavorizati. Iniţiativa este promovată cu ajutorul partenerilor media.

Organizator responsabil – Luc Francois

Parteneri – Primăria Râmnicu Vâlcea – Inspectoratul Şcolar – Interact – Rotaract – Leoclub – Next and Co-Lions

Puncte unde se strâng jucării – Forestier – Pedagogic – Sanitar – Camera de Comert

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.