75 total views

De ceva timp suntem informați cu privire la ceea ce se vede în Spitalul Județean Vâlcea, dar și în Spitalul de Obstretică-Ginecologie, atunci când un cetățean vâlcean are nevoie de serviciile medicale ale acestor instituții medicale.

În urmă cu doar două săptămâni, o situație din Spitalul Județean, personal i-am prezentat-o managerului Ponoran, iar răspunsul pe care mi l-a dat știe că nu a fost unul pe care l-am acceptat. Vreau să cred că totuși, după discuție, a luat act de cele prezentate și în același timp a dispus niște măsuri, astfel ca pacienții sau vizitatorii pacienților să nu se mai întâlnească cu asemenea situații stânjenitoare. Nu dezvolt, dumnealui știe la ce mă refer.

În schimb, astăzi am fost informată cu privire la o altă situație dar de această dată din Spitalul de Obstretică-Ginecologie Râmnicu Vâlcea, de unde un pacient ne semnalează faptul că pe culoarul dintre saloane, doctori și asisteți fumeză fără nici cea mai mică reținere, iar fumul de țigară te face să tușești și să lăcrimezi.

Este spital, sunt pacienți!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.