51 total views

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Vâlcea a PMP, dl. Mirea Marian, este în felul dânsului un prestidigitator amator. Indiferent de realităţile propriului partid (pleacă intelectuali, partidul este zguduit de scandaluri de coruptie), dl. Mirea îi dă inainte cu lozincile care s-au tocit de atâta purtare, cum ar fi: “PMP, partidul tinerilor”, “PMP, partidul dreptei pure”.

Atât de mult îi plac lozincile domnului Mirea încât s-a gândit să le ofere şi colegilor de partid care, se pare că nu sunt receptivi pentru că a constatat dl. preşedinte Mirea că lozincile le intră pe o ureche şi le ies pe amândouă. Drept urmare, va organiza domnia sa o şcoală politică în care tinerii şi nu numai cei de vârstă tânără, ci şi cei care încep să facă acum politică (sublinierea îi aparţine dl. Mirea), trebuie să înveţe sloganurile PMP pentru a putea face feţe-feţe în campania de la prezidenţiale.

Propabil că dacă am fi trăit în anii ‘50, dl. Mirea era exemplul clasic de instructor comunist trimis de partid la ţară să-i înveţe pe ţărani să intre în colectivă. Pentru că şi atunci se foloseau pe post de argumente doar lozinci fără discuţii serioase pe marginea subiectului.

În anul de graţie 2014, politica, din fericire, nu se mai face prin lozinci, ci prin prezentarea clară şi coerentă a programelor politice si economice, pentru că altfel populaţia nu te votează şi în loc de un rezultat electoral cu două cifre, obţi unul cu o singură cifră.

PMP-ul, de la apariţia sa până în prezent, nu a reuşit să ne arate decât că este partidul creat de Traian Băsescu pentru Elena Udrea şi că întreaga existenţă a partidului este concentrată la nevoile blondei de la Cotroceni.

Aşteptăm mometul în care o să apară şi lozincile despre inegalabila Ana Pauker, pardon, Elena Udrea. Pe timpuri se spunea că şi lozinca comunistă “Teo, Luca şi cu Dej bagă spaima în burgheji!”, iar acum aşteptăm ceva de genul “Traian, Elena, Cristian bagă spaima în duşman!” (Cristian Diaconescu şi duşmanul ideologic PSD).

Şi uite aşa, noua creaţie politică de pe scena dâmboviţeană, ne-a convins că nu este altceva decât un surogat de partid, o supapă de refulare a unor ifose purtate de nişte indivizi care nu au nimic în comun cu democraţia şi politica adevărată.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.