110 total views

Comunicatele de la POLIŢIA JUDEŢEANĂ VÂLCEA, curg zi de zi, accidente, morţi, răniţi, crime, violuri…însă ultimul comunicat ne demonstrează că şi la Vâlcea sunt oameni care se îmbogăţesc pe spinarea unor amărâţi, cărora cu siguranţă le mai râd şi în faţă. Aceste prototipuri de oameni care fac averi din înşelăciuni, sfidează tot ce întâlnesc în cale, crezînd că ei sunt cei mai mari şi cei mai tari, că ei au şi-şi permit şi că nu vor fi prinşi niciodată. Se pare că nu e chiar aşa, poliţia îşi face treaba. Iar noi majoritatea care muncim cinstit să putem rezista traiului de zi cu zi care este aşa cum este, nu ne rămâne decât să ne bucurăm că astfel de oameni sunt prinşi şi vor plăti pentru ceea ce fac.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, poliţiştii de la Serviciului de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea și cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale au efectuat trei percheziţii pe linie de evaziune fiscală.
Este vorba despre doi vâlceni, administratori de firmă, care sunt acuzaţi că, în perioada septembrie 2010 – iunie 2012, nu au înregistrat în actele contabile, un număr de aproximativ 720 facturi fiscale emise cu prilejul efectuării unor operaţiuni comerciale de livrare de mărfuri ori prestări de servicii către 23 de societăţi comerciale, sustrăgându-se astfel de la plata obligaţiilor fiscale către bugetul statului, provocând astfel un prejudiciu de aproximativ un milion de euro. Pentru recuperarea prejudiciului s-au instituit măsuri asiguratorii asupra a şapte autovehicule aparţinând inculpaţilor, se arată într-un comunicat al Poliţiei Vâlcea.
Vineri, cei doi administartori, ambii din municipiul Râmnicu Vâlcea, au fost prezentaţi Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 de zile, magistraţii admiţând cererea procurorilor în acest caz.

În prezent, R. D., de 35 de ani şi M. P., de 23 de ani, ambii din mun. Râmnicu Vâlcea sunt încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.