216 total views

„Ambiția e viciul omului mic” – Montaigne

Rădulescu Constantin, un infatuat incurabil, ne demonstrează că de ani buni încasează salarii pentru incompetență, iar acum este plătit pentru a fi șeful unor incompetenți pe care i-a adunat în jurul lui (în CJ sigur sunt și angajați de calitate, iar cei la care facem referire se știu sigur). Dacă ne uităm numai la activitatea din ultimii 10 ani l-am putea gira ca fiind un foarte bun cunoscător al Legii 215/2001, adică al administrației publice locale și județene, iar dacă ne ducem mai în spate, anii 1996-2000 și următorii, l-am putea gira ca fiind cel mai expert dintre experți în cunoașterea legii menționate și a celor care mai izvorăsc din aceasta cum ar fi 52/2003, 673/2002, 554/2001, OG 35/2002, 393/2004 ori altele și astăzi să ne-am mândrii cu un președinte irefutabil.

Dar, cu părere de rău, Rădulescu ne demonstrează că nu are cunoștințele necesare aplicării acestor legi și nici pe cineva care să-i sufle „în ceafă”, inclusiv secretarul județului fiind depășit de funcția pe care o exercită stagnând pe aceasta prin delegație, neputând înainta, dezvolta sau progresa în administrația județeană, „șeful” județului refuzând să scoată postul la concurs.

Am ținut să facem această introducere pentru o mai bună înțelegere față de cititorul nostru care poate nu-l cunoaște nici pe Rădulescu și nici activitatea pe care a prestat-o în administrația publică, dar o poate studia AICI.

Intrăm în subiectul principal care stă la baza celor menționate și anume: prostia crasă a unora din Consiliul Județean Vâlcea, care, marți 5 martie 2019, primesc o „palmă” administrativă dură deoarece Curtea de Apel Pitești „respinge recursul ca nefondat, definitiv”, în dosarul 1509/90/2018, dosar ce a avut ca obiect „suspendare executare act adminsitrativ”, formulat de Județul Vâlcea și Consiliul Județean Vâlcea în contradictoriu cu ADI Salubrizare.

Pe scurt

CJ Vâlcea acționează în instanță ADI Salubrizare pentru a forța preluarea în pază a stațiilor de sortare Râureni și Brezoi, stații ce au sigiliul CJ Vâlcea pe ele, deci nu funcționează. Nu vom reda pasaje din sențință, dar menționăm că motivele invocate de juriștii lui Rădulescu sunt toate desființate de instanță, ele fiind critici de formă și care sunt lipsite de elemente necesare a fi cuprinse într-o hotărâre, dar și de fond privind modul de adoptare.

Juriștii CJ au invocat

– lipsa unui antet pe hotărârea contestată deși ștampila oficiază actul administrativ fără a atrage nulitatea lui

– greșita numerotare a hotărârii

– cvorumul necesar adoptărârii hotărârii

– lipsa reprezentantului CJ la ședința cu pricina.

Cu alte cuvinte, tu CJ prin reprezentant nu participi la ședință, dar o ataci în Contencios Administrativ și Fiscal. Bună treabă. Invoci, tu jurist al CJ, că la ședință au participat membrii care au votat, dar ei nu se regăsesc în Zona 1 și 3 din SMID, deși hotărârea adoptată și atacată viza bugetul de venituri și cheltuieli al asociației, hotărâre de interes pentru toți membrii. Invoci prevenirea unei pagube iminente, ce ți-ar produce ție CJ Vâlcea un prejudiciu, dar fără a justifica urgența, asta fiind bomboana de pe colivă – motivele invocate, așadar, fiind de un student în primul an la drept și nu de un jurist plătit din bani publici și cu experiență.

Cam asta este în mare marea acțiune a CJ Vâlcea împotriva ADI Salubrizare, acțiune pe care o pierde cu brio și astfel toată echipa care a nutrit împotriva asociației, în frunte cu „marele șef” de județ, s-a făcut de kko.

Și nu vrem să spunem în acest articol motivul adevărat pentru care Rădulescu a activat în acest proces împotriva nu doar a conducerii asociației, ci și a tuturor membrilor, adică a primarilor din județ pe care prin judecată spera să-i oblige la plata pentru pază a celor două stații de sortare care stau cu sigiliul pe ele, dar momentul T ne aparține și-l vom face public atunci când documentele ne permit.

Domnule Rădulescu, dacă licitația pentru laptele și cornul a strâns munți de dosare, camere întregi de documente ce stau în capul angajaților și nu mai au loc în birouri, vă întrebăm: proiectul SMID câți munți de dosare a strâns, câte camere de documente și cum pot activa la bunul mers administrativ angajații care nu au loc de aceste dosare? Pentru că aici vorbim de un proiect SMID care de 10 ani clar a strâns munți de dosare, un proiect care ne demonstrează incompetența. Dar alte proiecte?

Stațiile de sortare Râureni și Brezoi sunt componentele SMID, au sigiliul pe ele și nu avem speranța că ele vor funcționa curând. Mai mult, în timp ce Rădulescu nu vrea să asigure paza la cele două stații, sperând la obligarea ADIS pentru acest lucru, asigură paza la depozitele neconforme de deșeuri Călimănești și Drăgășani, depozite închise prin etapele SMID.

Rușine, administrația Rădulescu! Rușine!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.