238 total views

Edilul se joacă cu focul în dosarul – luare de mită – care se va rejudeca de la zero. Se va readministra întreg probatoriu, dar de data aceasta cu respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, de care a fost privat, fiindu-i încălcat art. 6 alin.1 din Convenție, prevăzute de Convenția Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Și totuși, este foarte posibil ca DNA să vină cu probe noi și care dacă o să-l încrimineze, riscă să primească o pedeapsă și mai mare decât a avut prima dată. În cazul acesta, Gutău Mircia poate să fie iar săltat din sediul Primăriei și dus la Colibași. Adevărat este și faptul că în noul dosar Gutău poate fi reabilitat moral, dar în același timp își asumă un mare risc și poate să fie iar condamnat în penal. Oricum, edilul nu face decât un simplu joc de imagine, deoarece cealaltă condamnare RĂMÂNE!

Acum, Gutău Mircia, la emisiunile în care a apărut, tv local sau național nu mai contează, a cerut în nenumărate rânduri să se facă publică caseta și „să aprecieze oamenii dacă este ceva pe acea casetă” (hai să fim serioși, de parcă o instanță ar ține cont și ar judeca și condamna după aprecierile celor de rând), susține că „s-a refuzat să se dea public”, deși aceasta reprezintă dovada în fața opiniei publice că prin gestul de ridicare de mână el a refuzat mita. Noi, îi spunem domnului primar că ar trebui să-și mai consulte avocații care pot să-l informeze că această casetă se află și în posesia dumnealui, în cadrul procesului penal având acces la toate probele din dosar, inclusiv cele video. Caseta este la dumneavoastră domnule primar. Prezentați caseta! Procesul s-a terminat!

Dacă avocații pe care îi aveți nu știu, dar sigur știu, vă informăm că dosarul penal are faza nepublică în faza cercetării penale și are faza publică în momentul în care dosarul penal ajunge pe rolul instanțelor de judecată, astfel încât puteați chiar dumneavoastră să publicați caseta cu înregistrarea, fără să vă mai victimizați ca o fată mare.

Mircia Gutău, dacă cele relatate nu sunt corect interpretate, aștăptăm punctul de vedere!

Numărul dosarului – 914/1/2018, data formării dosarului la ÎCCJ – 03.04.2018 – secția penal, materia juridică din care face parte obiectului dosarului fiind – luare de mită (art.289 NCP), stadiul procesual – recurs – parțile din dosar fiind
• Gutău Mircia – Intimat (inculpat)
• Dicu Nicolae – Intimat (inculpat)
• GUTAU MIRCIA – Intimat
• PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE – DIRECŢIA NAŢIONALĂ ANTICORUPŢIE – SERVICIUL TERITORIAL CONSTANŢA – Recurent
• Gutău Mircia – Intimat (inculpat)
• Dicu Nicolae – Intimat (inculpat),

are termen în data de 03.09.2018

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.