299 total views

La Râmnicu Vâlcea treburile merg într-o direcție profund greșită, dar licențiate de Gutău Mircia cu girul a 16 consilieri care îi sunt „preș”, pe un traseu cu un număr de 4 ani km la bord. Sunt 2 ani de când s-a urcat la volanul administrației și ABUZUL de PUTERE continuă accelerat (peste 260 km/oră) și nimeni nu vrea să-i ia permisul. Se vede că vrea să dea kilometrajul peste cap.

proiect – imprumut bancar 25.000.000 lei

Astăzi, pe lângă multe alte proiecte, de pe ordinea de zi a ședinței ordinare, care nu sunt „clare”, Gutău Mircia primește girul pentru a îndatora Primăria pe o perioadă de 8 ani de aici încolo, cu suma de 25.000.000 lei. Suma împrumutată va fi utilizată pentru finanțarea a 3 proiecte incluse în Programul Operațional Regional pentru perioada 2014 – 2020 cum ar fi:
– Reabilitare și modernizare bază complex sportiv și de agrement „Arenele Traian”;
– Arteră de legătură între b-dul N. Bâlcescu și B-dul Tineretului, inclusiv rampe aferente pasajului suprateran;
– Reabilitare termică a 46 de blocuri de locuințe în municipiul Râmnicu Vâlcea, dar și finanțarea proiectului de investiții – sediu administrativ Vamă.

Un alt proiect de pe ordinea de zi a ședinței, astăzi, îi va asigura lui Gutău Mircia o investiție imobiliară pentru „sufletul lui” și atât. Pentru credibilitate, ne flutură în față aliniatul 3 al proiectului de hotărâre în care se propune spre aprobare „desemnarea unor consilieri locali care să facă parte din comisia de negociere, ce va fi numită prin dispoziția primarului municipiului”.

proiect – achizitionare imobil sediu pentru birouri

Cică se formează o echipă de consilieri care să negocieze prețul

Care preț domnule Gutău? Care? Prețul este deja cel menționat în proiect și suntem convinși că nu va suporta nici cea mai mică negociere. Cine crede că acești maimuțoi vor negocia ei ceva? Cine? Totul este negociat de persoana fizică Gutău Mircia cu mult timp înainte. Este de râsul curcilor ceea ce faceți domnule primar. În continuare vă bateți joc de banul public. Adică vă împrumutați 5 milioane de euro pentru 3 proiecte, din care unul nu are urgență (rabilitarea ceror 46 de blocuri), că nu pică blocurile dacă nu vor fi reabilitate anul acesta ori mandatul acesta, în condițiile în care vreți să dați 2 milioane de euro pe o clădire pentru birouri care, la fel, NU ESTE URGENȚĂ! Este moft! Este fiță! Este lăfăială! Este ce vreți dumneavoastră, dar numai o investiție în folosul comunității nu e. Exact ca și blocurile. Ori, până acum s-a putut sta în birouri așa cum stați și dintr-o dată nu se mai poate și alergați disperat să ne cheltuiți banii total necorespunzător. Nu zice nimeni să nu vă achiziționați sediu, domnule primar, dar nu așa! Nu acum! Înțelegeți? Nu e momentul! Și nici la anul nu este! Poate în următorul mandat, dar nu va mai fi cazul. Spuneți că nu sunt bani, faceți împrumut, dar ce aveți îi cheltuiți necorespunzător? Cum vine asta? Că nu mai înțelegem..

Vă spunem noi de ce alergați așa, pentru că simțiți cum „vă fuge pământul de sub picioare” și asta vă „înnebunește”. Vă sfătuim să stați liniștit și să mergeți cu o viteză adecvată că veți preda sigur permisul de conducere în iunie 2020.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.