218 total views

3 august 2015

După nici două zile de la începerea prestării serviciului de salubritate în Râmnicu Vâlcea, Romprest, surprins de Garda de Mediu Vâlcea că lucrează fără autorizație de mediu, își încetează activitatea.

4 august 2015

Conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea împreună cu conducerea Romprest caută disperați soluții pentru salvarea situației. Se dau sute de telefoane și se fac mii de intervenții.

5 august 2015

Echipa Grațiela Gavrilescu (ministrul Mediului) – Toma Florin Petcu (președinte ANPM) – eliberează documentul care îi salvează pe Matei și Romprest si îl umple de bani pe Nicolaescu (SC Sacomet SA) care pecetluieşte soarta și viitorul zonei Măldărești – Horezu. Cum? Prin eliberarea autorizației de mediu nr. 6 din 27.06.2011, revizia 6 din 05.08.2015, pentru Compania Romprest, prin care se hotărăște că în Râmnicu Vâlcea “Colectarea deșeurilor reziduale se face astfel: se descarcă deșeurile din autogunoieră în containere amplasate la Fețeni și Râureni pentru a se transporta  la depozitul Horezu”.

Prin emiterea acestui document se crează premizele dezastrului ecologic care va avea loc în vara anului 2017 la depozitul Măldărești. Anexăm în facsimil documentul care certifică cele prezentate mai sus.

Caracatița Nicolaescu – Romprest – Matei – Toma Petcu – Grațiela Gavrilescu – a învins! 

August 2017

Ministrul Mediului – Grațiela Gavrilescu simte afacerile pe banii statului și astfel se pregătește să aloce suma de 1, 2 milioane lei pentru o afacere privată. Putem bănui că există și societatea care să beneficieze de acest cadou, suma pentru doar stingerea incendiului fiind foarte mare. Sigur, include multe comisioane!? Cum s-a ajuns la această sumă? Poate știe instituția care controlează pe toată lumea, numai pe cine nu trebuie nu!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.