Loading

…să studieze contractele de lucrări, angajările sau alte activități ale acestei instituții plină de familii. Nu vrea! DNA se laudă că este eficientă și model de funcționare pentru alte structuri anticorupție, iar noi tot ce scriem și avertizăm rămâne în aer și mai avem și procese pe rol. La mulți ani și să ne trăiești, DNA!

Nu contează! Vom scrie în continuare!

Lucian Rădulescu, fratele președintelui Consiliului Județean Vâlcea – Constantin Rădulescu, se ocupă tot cu contracte pe bani publici de la primării liberale, primării unde reprezentantul județului asfaltează prin RAJDP anumite porțiuni din DJ-urile care le traversează comuna.

În perioada 2020 – 2021 contracte cu societatea SC Dramicam SRL, societate administrată de Lucian Rădulescu, au încheiat primăriile din Dănicei, Budești (5 ctr), Mihăești, Bărbătești, Ocnele Mari. În 2022, și până în prezent, SC Dramicam SRL a încheiate 3 contracte cu Budești, din nou Dănicei (unde Rădulescu Constantin doar ce s-a lăudat că termină tot DJ-ul de asfaltat) și o primărie nouă în „portofoliul” societății – Primăria Câineni. Despre noile contracte vom reveni cu articole pe larg.

Iată, cum Lucian Rădulescu obține contracte doar la anumite primării. De ce? De ce nu are în portofoliu 20, 30 de primării dacă totul este corect/legal și SC Dramicam SRL este o sicietate care și ea are dreptul la contracte publice, ca orice altă societate – Civil Speed – , de exemplu!? Oare pentru că primarii respectivi au cedat presiunilor? Nu știm! Întrebăm nu dăm cu paru! Încercăm să-i dăm mură în gură informații DNA-ului care susține că în permanență a fost eficient, devenind un model de organizare și funcționare pentru alte structuri anticorupție din diverse state ale lumii, că au avut rezultate deosebite în combaterea corupției. Aiurea!

Ce se întâmplă în jurul societății SC Dramicam SRL poate fi tot o corupție, chiar dacă de alt nivel! La momentul „t” vom publica documentul care va demonstra cum se fac angajările în CJ Vâlcea și care este criteriul. Ce a spus DNA la ceas aniversar? Că folosește acest prilej pentru a asigura celelalte instituții ale statului român, dar și pe partenerii lor externi, de cooperarea lor onestă și loială, în scopul dezvoltării și modernizării societății românești și că ei și-au făcut datoria în continuarea luptei anticorupție!? Corect! Și-au făcut, nu mai fac!

Vom reveni!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.