Loading

…în condițiile în care „candidatul” deține un conac de 5***** și este soțul „vicesei” Preda care și astăzi activează tot în Primăria Râmnicului și mai nou și prin CJ Vâlcea !!! Crede cineva că individul va da un examen corect ? Aiurea ! În schimb, va mima cu succes „proba scrisă” și apoi „interviul”.

Totuși, chipurile, astăzi, 28 mai 2021, soțul „vicesei” se va prezenta la ora 10.00 la sediul DADP pentru „a susține” proba scrisă pentru ocuparea postului de administrator la Ștrandul municipal, un serviciu public administrat de DADP. Dosarele de participare s-au depus la sediul DADP, unde se va ține și concursul, iar ultima zi de depunere a fost 21 mai 2021, ora 13.00. În 24-25 mai administrația promitea afișarea selecției dosarelor de concurs, dar se pare că „a uitat”, pe site-ul oficial al Primăriei nu există nimic afișat.

Preda, pentru astăzi, „a învățat” pe rupte pasaje din Legea 319/2006, Legea 53/2003, OUG 57/2019, Legea 307/2006, Ordinul MFP 2634/2015 privind documentele financiar contabile, Ordinul MFP 2861/2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea și efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor și capitalurilor propri, Regulamentul de Organizare și Funcționare (ROF) al DADP.

În cursul zilei de 27 mai am solicitat conducerii Primăriei să ne comunice care sunt candidații, cu nume și prenume, înscriși pentru concursul mai sus prezentat, dar și de ce nu regăsim pe pagina oficială a Primăriei anunțul privind selecția dosarelor cu „admis” și anunțul cu selecția finală a dosarelor cu „admiși” și „respinși”. Evident, reprezentantul instituției, Daniel Ionescu a ignorat mail-ul nostru transmis, probabil considerând că nu e obligată instituția să dea un răspuns în acest sens.

Tot în cursul zilei de 27 mai, Dumitru Floarea, director DADP, a fost contactat telefonic și întrebat câți candidați s-au înscris la concursul din 28 mai, dar a replicat scurt : „e, care e treaba, nu e treaba ta, ce trebuie tu să știi ? 4 s-au înscris !” Întrebat unde pot vedea rezultatul dosarelor, Floarea mi-a indicat ușa instituției !!! Cam așa înțeleg unii să se folosească de funcțiile publice pe care le dețin, plătite din bani publici. Când nu solicităm puncte de vedere e supărare mare, dacă solicităm suntem persiflați, luați la mișto.

Administrație de 5*****

DNA, DGA, Parchet, etc, nu există pentru Primăria Râmnicu Vâlcea

Dovada că anunțurile de selecție a dosarelor nu sunt publice !

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.