207 total views

Inspectorul şef al IPJ Vâlcea, Nicolae Sărdărescu, a declarat ieri în cadrul şedinţei CJ Vâlcea că DN 7 a rămas în continuare ,,Drumul Morţii” din cauza numărului mare de victime. Automobiliştii mor pe capete din cauza neatenţiei la volan şi a vitezei, ultimul bilanţ negru a  înregistrat şapte victime dintr-o ,,lovitură”, trei au murit pe loc.

sardarescu
Inspectorul şef al IPJ Vâlcea a precizat că niciuna din contravenţiile aplicate nu a avut efect în educarea participanţilor la trafic…şi la accidente.
Pentru evitarea accidentelor pe fondul unor defecţiuni tehnice, poliţiştii de la Rutieră şi specialiştii Registrului Auto Român (RAR) vor verifica zilnic starea tehnică a autoturismelor aflate în trafic pe teritoriul judeţului, nu doar în municipiu. Acţiunea se desfăşoară pe toată perioada lunii septembrie şi are drept scop reducerea numărului de accidente produse din cauza ,,vechiturilor” din trafic. ,, Noi verificăm maşinile din punct de vedere tehnic şi funcţional, chiar dacă unele par un adevărat pericol în trafic, de regulă îndeplinesc condiţiile tehnice. Nu le putem demonta în curtea instituţiei să vedem gradul de uzură al pieselor pentru că nu avem cum, dar vă asigur că acel control tehnic se face ca la carte.”, a precizat Iuliana Moise, şefa RAR Vâlcea.

Distribuie

Un comentariu

  1. Domnule comisar şef, lasaţi morţii şi vedeţi ce faceţi cu vii, ca peste tot mor oameni nevinovaţi. Cercetaţi la SJU vÂlcea şi vedeţi cum mor oamenio nevinovaţi, operaţi de Ignat şi gaşca lor de racheţi. Ştiţi ce plicuri doldora cu bani nemunciţi ia nemernicul ăsta. Ştiţi ce avere nemăsurabilă are escrocul ăsta beţiv. Şiaţi că pentru el mita, plicul sunt la ordinea zilei. Nu mai dormiţi măi pifanilor în cizmele şi obielele statului, nu v-ar fi ruşine tablagii dracului corupţi, laşi şi neputincioşi.Mâine revenim cu date despre alţi doctori!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.