Loading

 Ca să ai cu ce!

Căldura mare de afară nu ne va împiedica să ne distrăm săptămâna aceasta în Caravana BookLand din Râmnicu Vâlcea. Unde? In faţa parcului Mircea cel Bătrân. La BookLand vine Carnavalul Copiilor, iar cei mai mici dintre cititori se pot întalni seară de seară de la ora 19.00 pana la ora 20:30 cu cele mai cunoscute personaje din povestile si desenele animate preferate. Teatru de păpuşi, facepainting, cavaleri şi prinţese, Albă ca Zapada, Mickey si Minnie şi alte mult îndrăgite personaje Disney îi vor distra cu siguranţă pe copii. Vă aşteptăm aşadar în fiecare seară în număr cât mai mare să ne distrăm împreună cu personajele din cărţile Caravanei BookLand.
Ai cu ce te lăuda? Vino în Caravana BookLand, unde găseşti cele mai noi apariţii editoriale, care îţi vor face viaţa mult mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante.
“Anul acesta, BookLand revine şi mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, şi de ce nu, mai vizitate, şi am pregătit momente artistice şi culturale care să satisfacă pretenţiile tuturor prietenilor cărţii: de la cel mai mic până la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.
“Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi aparitii, aşteptându-i în spatiul primitor şi modern pus la dispoziţie de BookLand.”, declară Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.
Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cărtii, te aşteptăm în comunitatea BookLand. Alătura-te şi tu cu un LIKE: https://www.facebook.com/targdecarte

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.