126 total views

Lukoil nu a adresat un ultimatum statului român, ci a ameninţat statul român! Conducera Lukoil a ameninţat cu închiderea definitiv a rafinăriei Petrotel dacă nu se ridică sechestrul impus. Sindicatul şi directorul general ai Petrotel Lukoil i-au solicitat sprijin premierului Victor Ponta pentru continuarea activităţii şi deblocarea conturilor companiei, spunând că astfel pot fi plătite salariile angajaţilor, pot fi achiziţionate materiale şi pot fi plătiţi furnizorii.

Victor Ponta s-a arătat nemulţumit şi a ieşit pe TV afirmând că acolo sunt 3500 de angajaţi care trebuie să îşi primească salariile. Deşi, a subliniat în câteva rânduri că el nu comentează deciziile Justiţiei şi nu intervine în dosar, în condiţiile în care “procurorul este suveran!”, premierul s-a contrazis!

Nu ne aşteptam ca tocmai şeful Guvernului, cel care până mai ieri, îl acuza pe Traian Băsescu de amestecul în treburile Justiţiei, tocmai el, doar pentru a-şi atrage voturile celor 3500 de angajaţi de la Lukoil, să dea dispoziţie să fie ridicat sechestrul asigurator pe Petrotel Lukoil. Asta, ca şi când ar fi singura companie din ţară, pe care Parchetul a pus sechestru pentru că a prejudiciat statul român cu milioane de euro. Ar fi fost mai bine să existe locuri de muncă unde salariaţii să poată lucra în eventualitatea închiderii AFACERII Lukoil, decât să vă amestecaţi în treburile Justiţiei, domnule Ponta! La Oltchim Râmnicu Vâlcea şi nu numai, au fost în pericol să-şi piardă locurile de muncă, la fel de mulţi oameni şi nu aţi făcut nimic, în acest sens! Dar atunci, nu era campanie electorală! Şi totuşi, dacă ne luăm după un comunicat de presă, remis de ACL Vâlcea, înţelegem că sâmbătă 11 octombrie, aşteptăm vizita dumneavoastră în judeţul nostru, la un eveniment religios, în oraşul Horezu. Acolo, nu veţi mai veni tiptil – tiptil, cum aţi venit pe platforma Oltchim, fără să anunţaţi! Vă aştemptăm!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.