298 total views

După cum ați observat, două dintre subiectele dezbătute în ultimele zile au făcut referire la alegerile  interne din PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale din 2014 și la declarațiile Președintelui, Traian Băsescu. Despre acest ultim subiect nu vreau sa comentez nimic pentru a nu risca căderea în ridicol.

Aș vrea să mă opresc mai mult asupra alegerilor din Partidul Democrat Liberal și la rezultatele obținute de cei doi candidați, Gheorghe Falcă și Cristian Predoiu, mai exact, asupra rezultatelor obținute de PDL Vâlcea la alegerile ce au avut loc sâmbătă, 23 noiembrie.

PDL Vâlcea a obținut un scor bun, după nenumărate insuccese și acest lucru nu trebuie să treacă neobservat. Aceste alegeri interne au confirmat că PDL Vâlcea, sub conducerea lui Romulus Bulacu, are toate șansele să își revină din letargie. Se pare că a fost dat semnalul de PDL Vâlcea  că  își dorește ca treptat să apară și dovezi concrete referitoare  la dezmorțirea sa.

Pentru a nu-și rata șansele, PDL Vâlcea trebuie să mai lucreze însă la capitolul Organizare. Partidul are experiența luptelor interne și a dezbaterilor aprinse, însă aceste confruntări trebuie evitate pentru a asigura liniștea de care are nevoie pentru a evolua.

În orice caz, trebuie felicitat Romulus Bulacu pentru reușită, și concomitent cu acesta pe toți cei care au contribuit la obținerea acestui bun rezultat, pentru munca depusă.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.