Loading

Nu înseamnă o dietă severă şi asta pentru că ai la dispoziţie toată bogatia de fructe şi legume. Regulile detoxifierii de vară sunt moderaţia şi creşterea susţinută a aportului de legume şi fructe.

Pe lângă recomandarea de a creşte aportul de fructe şi legume şi a face din ele componenta principală a alimentelor consumate iată şi alte câteva trucuri simple care te ajută să scapi de toxine şi să străluceşti.
LIMITEAZĂ LA MINIMUM CONSUMUL DE ZAHĂR RAFINAT
Înlocuieşte zahărul cu miere. Renunţă la dulciuri. Apetitul crescut pentru dulciuri este un indicator al carenţelor minerale aşa că se tratează cu salate şi fructe.
ZILNIC MERE LA GUSTĂRI
Înlocuieşte gustările cu mere. Sunt ideale. Au vitamine, apă, minerale, ţin de foame şi au calorii puţine, merele sunt ideale în detoxifierea de vară.
LIMITEAZĂ SAREA DIN ALIMENTAŢIE
Sau, mai mult, ambiţionează-te şi renunţă complet la sare.  Efectele sunt miraculoase. Scapi de câteva kilograme şi te vei simţi plină de energie.
În zilele în care renunţi la sare bea multă apă.
Cea mai mare parte a toxinelor stau în depozitele adipoase şi în apa reţinută în organism. Lipsa sodiului şi o hidratare crescută te scapă de toate acestea şi sunt ideale în detoxifierea de vară.
O LĂMÂIE PE ZI
Efectele detoxifierii de vară se văd imediat pe faţa ta. Un ultim sfat: adaugă în perioada de detoxifiere de vară, zilnic sucul de la o lămâie. Efectele sunt cu totul şi cu totul spectaculoase şi rapide.
    Detoxifierea cu fructe
Detoxifierea de vară se poate respecta pentru o parioadă de o săptămână. Ideal este să incluzi o perioadă în care să elimini sarea, zahărul şi să respecţi regulile detoxifierii de vară timp de o săptămână în fiecare lună de vară.
Efectele sunt spectaculoase!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.