368 total views

Nimic nu convinge mai ușor majoritatea unei țări decât o tradiție bine înrădăcinată în mințile celor care o compun de zeci de ani. Cum altfel am putea explica lipsa de informare ce dăinuie aproape de 30 de ani de la revoluție în tot ceea ce inseamnă plata unei facturi de energie și gaz. Știm foarte bine cât plătim pentru toate cele de zi cu zi însa 99% dintre clienții oricărei companii de energie nu pot spune cât este sau nu este kwat-ul de energie indiferent cât s-ar uita în factură și câte facturi ar compara între ele.

Lumea este într-o permanență mișcare, la fel și prețul energiei. Nu știm cum exact mișcă lumea, dar prețul energiei a urcat mereu, scumpind atât prețul la factura de energie cât și cea de gaz.Însă nu acesta este răul cel mai mare, deoarece multe alte lucruri s-au scumpit ca urmare a capitalismului spre care am evoluat, ci lipsa unei informări clare, lipsa transparenței și lipsa legăturii cu clienții care au devenit simpli plătitori ai unor prețuri și calculații străine lor.

Cea mai mare minciună nu este cea pe care o crezi ca fiind adevăr, ci cea pe care o uiți și care devine adevărul absolut repetat din tată în fiu fără ca fiul să înțeleagă ceea ce i s-a spus. Cam așa am ajuns noi ca țară să vorbim despre minciuna unui preț mai mic în energie.
Cum poate oare cineva să compare prețurile și să spună care este mai mare și care este mai mic ținând cont că nu știm exact prețul vechi cu care am fost obisnuiți atâta timp?

Noi, compania Energia Gas & Power spunem că oferim un preț mai mic la energie și gaz. Spunem acest lucru comparând atât trecutul cât și viitorul. Avem oameni instruiți care compară cotații bursiere, care ani după ani, 8 ore pe zi au căutat cel mai bun preț pentru companie pentru ca la rândul ei compania să poată oferii un preț mai bun către clienți. Acești oameni spun că există o reducere de aproximativ o factură pe an pentru cei care vin la noi. Totuși, Energia Gas & Power nu poate obliga și nu poate face bine celor ce doresc să rămână în bezna necunoscutului.

Văd oameni care ies în stradă descoperind minciunile celor care ne guvernează. Totuși, acei oameni nu pot găsi minciuna lunară cu care sunt serviți de zeci de ani, iar cel mai grav este că nici măcar nu se simt deranjați de ea.

Este nevoie ca o companie nouă să apară deoarece niciodată cele mari monopoliste nu vor lumina clienții și oferii prețuri mai mici, chiar dacă pot și trebuie, fără competiție. Deci, înainte de a vorbi de oferte de preț, misiunea companiei Energia Gas & Power este aceea de a oferi transparență, claritate și un preț pe care oricine îl poate înțelege și interpreta. Mai aproape de clienți, mai în ajutorul comunității, chiar dacă pașii sunt mici, în timp clienții vor alege libertatea unui produs mai ieftin, mai flexibil și corect față de client.

Legea 123/2012 liberalizează piața de energie și gaz din România, iar prin ordinul 105/2014 orice consumator de energie poate să își schimbe furnizorul de câte ori vrea pe an, cu o simplă notificare de 21 de zile înainte de data de începere a noii furnizări. Libertatea de a schimba furnizorul este în avantajul clientului, acesta putând să își aleagă un tarif mai mic pentru energie și gaz.

(P)

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.