416 total views

Conducerea societăţii Hidroelectrica va selecta 67 de directori pentru posturi cheie din companie, în ciuda faptului că gigantul de stat se află în insolvenţă şi în mai multe procese dure cu “băieţii deştepţi” din energie, potrivit realitatea.net.

Viitorii directori vor fi aleşi dintre cei 2.400 de candidaţi ce şi-au depus CV-ul anul trecut. Poziţiile disponibile sunt afişate pe site-ul companiei, hidroelectrica.ro, secţiunea Selecţie Top şi Middle Management. Nu se pot trimite CV-uri, pentru că selecţia se va face pe baza CV-urilor trimise anul trecut prin “Programul Phoenix”.

“Managementul deficitar a fost una dintre cele nouă cauze care au generat insolvenţa Hidroelectrica. Acesta a fost motivul pentru care am lansat o campanie fără precedent în România privind recrutarea unor profesionişti care să ocupe poziţii în top managementul companiei. Au fost 2.447 de aplicaţii pentru 67 de posturi. Din pacate, anul trecut nu am mai avut timpul fizic să finalizez acest proces. Am reluat interviurile cu cei selectaţi imediat după 25 februarie 2014, data reintrării Hidroelectrica în insolvenţă. În următoarele două luni 80% din managementul companiei, atât la nivelul executivului cât şi la sucursale, va fi schimbat”, a spus Remus Borza, Administrator Judiciar la Hidroelectrica.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.