334 total views

Liberalii vâlcenii aşteaptă cu nerăbdare alegerile din PSD Vâlcea pentru a vedea cu cine se va bate liderul Cristian Buican pentru şefia CJ. Lupii tineri din PNL susţin că pentru ei cea mai bună variantă ar fi actualul lider interimar deputatul Constantin Rădulescu pe care au promis că ,,îl vom face praf dacă se bagă în cursa pentru CJ”.

RCSpeculaţiile liberalilor ar putea fi aruncate în aer de candidatura senatorului Laurenţiu Coca care are o relaţie foarte bună cu primarii şi populaţia din sudul judeţului. Prin candidatura lui Rădulescu votanţii aveau de ales între doi aroganţi, intrarea lui Coca în cursă va schimba regula, alegătorii  vor avea de ales  între aroganţa liberalului Buican şi modestia social democratului  Coca. Până în prezent, Laurenţiu Coca a reuşit să-şi menţină imaginea de persoană tolerantă, deschisă la problemele localnicilor, ceea ce nu se prea poate spune despre ceilalţi doi, Buican şi Rădulescu care-şi privesc de sus electoratul.

Primarii PSD sunt negrii de supărare pe actualul lider interimar pentru că nu i-a ajutat cu nimic deşi le-a promis. Cum conducerea partidului a trecut în alte mâini, deocamdată ale Rovanei Plumb, şi aşa zisele pile ale lui Rădulescu la centru s-au ,,evaporat”, astfel pesediştii pot să-şi numească singuri liderul pentru prima dată în istoria partidului.

Trecând peste insuccesele locale înregistrate, Constantin Rădulescu a înregistrat unul major chiar la Camera Deputaţilor, în Comisia de Sănătate unde a pierdut lamentabil nominalizarea.

Camera Deputaţilor a schimbat anul acesta structura Comisiei pentru Sănătate şi Familie, unde Constantin Rădulescu a candidat pentru una din cele trei funcţii ale comisiei, respectiv, preşedinte, vicepreşedinte sau secretar. Deputatul le-a ratat pe toate, cu toate că se dădea prietenul cel mai bun al liderului Victor Ponta, ba la un moment dat s-a dat chiar finul acestuia. Întâmplarea a făcut ca una din cele mai importante funcţii să fie obţinută de unul dintre foştii consilieri personali ai lui Victor Ponta, o lovitură greu de uitat.

Soarta viitorului lider se află în mâna primarilor PSD sau  în buzunarul sponsorilor celor doi candidaţi. Cum relaţia lui Rădulescu cu oamenii de afaceri din partid este destul de proastă, liderul interimar va fi obligat să-şi sponsorizeze singur campania, din banii agonisiţi până acum.

 

 

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.