148 total views

Deputatul Romeo Rădulescu a rămas tot independent, conducerea centrală a PNL a refuzat să se amestece în bucătăria internă a liderului PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican. Cu toate că Rădulescu stă cu grupul liberal în Parlamentul României, Vasile Blaga nu a continuat demersul impunerii lui în fruntea organizaţiei municipale a PNL Râmnicu Vâlcea, aşa cum se convenise, deşi a trecut aproape o jumătate de an.

Rădulescu refuză să revină în partid ca simplu membru, convins fiind că liderii de la Vâlcea vor cânta după partitura celor de la centru, Buican nu-l primeşte în alte condiţii.
,,Pe mine m-a solicitat conducerea naţională a PNL, mă întâlnesc frecvent cu ei, cu Blaga şi Orban, pentru că în Parlament stau în grupul lor. Ei m-au contactat să colaborăm şi le-am spus că vreau să colaborăm, dar într-un mod corect. În prezent, toată lumea aşteaptă decizia de la Bucureşti. Conducerea de aici este obedientă infractorului ( Mircia Gutău). Eu cred că lucrurile se vor aşeza de la sine şi într-un an se vor schimba multe. PNL nu poate să meargă cu Mircia Gutău, pentru că nu-şi permit să meargă cu un infractor, ar fi al doilea, iar conducerea centrală nu va accepta niciodată. Domnul Buican ştie foarte bine că va juca sută la sută după deciziile de la centru, care vor fi valabile pentru toată ţara, nu doar pentru Vâlcea. Iar acum, se ,,joacă” cu această variantă pentru că-i convine la acest moment. Cred că şi Gutău ştie acest lucru.”, a afirmat Romeo Rădulescu.
Deputatul Cristian Buican a declarat doar că nu-şi aminteşte să fii primit la partid vreo cerere de înscriere în partid a deputatului Rădulescu. ,,Nu ştiu despre ce vorbeşte domnul Rădulescu. Nu a depus nicio cerere la noi la partid, deci nu avem obiect de discuţie. Probabil aşteaptă să intre în partid în condiţiile impuse de el, ceea ce nu se va întâmpla. Nu am primit nicio solicitare din partea conducerii partidului şi asta spune totul”.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.