158 total views

Surpriză mare la întâlnirea activului PSD cu fostul lider Liviu Dragnea. Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu a declarat în cadrul şedinţei că va pleca din partid la o altă formaţiune politică dacă pesediştii, adică primarii, nu-i vor da votul pentru şefia partidului. O gafă care a şocat audienţa. Rădulescu se vrea doar şef în PSD, altfel îşi ia catrafusele şi pleacă, unde nu se ştie, dar variantele sunt limitate: UNPR sau ALDE, noul partid al lui Călin Popescu Tăriceanu.

Costi-RadulescuCostantin Rădulescu pleacă din PSD dacă nu ajunge lider

În plină campanie electorală, Constantin Rădulescu le-a spus în faţă primarilor PSD, delegaţi la congresul din toamnă, că nu dă doi bani pe ei şi pe partid dacă nu-l aleg şeful partidului.
Pentru prima dată în viaţă, Constantin Rădulescu, favoritul liderilor Ion Cîlea şi Dumitru Persu, candidează pe propriile-i forţe pentru o funcţie în partid şi anunţă că va pleca la alt partid dacă liderii de la centru îl vor lăsa singur în această cursă. Până la acest moment, Rădulescu a primit pe tavă de la cei doi lideri toate funcţiile deţinute în partid dar şi posturile de director. Decesul liderului Ion Cîlea i-a stricat planurile de viitor, poate şi viitorul.
Potrivit declaraţiei, în cazul în care va fi ales lider al PSD, pentru un an de zile, indezirabilii, inclusiv contracandidatul său Laurenţiu Coca, vor fi forţaţi să-şi dea demisia din partid pentru că emit unde negative.
Partidul se scufundă, dar Constantin Rădulescu se cere uns şef la Vâlcea de liderii de la centru.
Liviu Dragnea a ieşit buimăcit din şedinţă, reacţie expusă în conferinţa de presă: ,,La Vâlcea avem doi candidaţi, pe dl. Costi şi pe dl. Coca Laurenţiu. Sper ca alegerile să se desfăşoare în limita decenţei că nu rezolvăm nimic altfel. Le-am spus să urgenteze procedura pentru că luna septembrie va fi o lună sensibilă şi trebuie să fim pregătiţi să-i facem faţă”, a declarat Dragnea.
Şi chiar va fi.  Duminică seara, liderul PSD, premierul Victor Ponta şi-a anunţat demisia din calitatea de preşedinte al PSD până la finalizarea anchetei DNA. Astfel, deputatul Rădulescu a pierdut ,,propteaua” din partid, interimatul fiind asigurat de Liviu Dragnea şi Rovana Plumb.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.