220 total views

Ce este înfrângerea? Nimic altceva decât educaţie. Nimic altceva decât primul pas spre ceva mai bun.

Am hotărât să public comunicatul, mai jos prezentat, doar pentru simplu motiv că este singurul venit din partea vreunui membru PSD vâlcean. Salut, în acelaşi timp, iniţiativa deputatului PSD, Constantin Rădulescu. PSD a pierdut ! Ieri, o linişte care enerva era aşternută în instituţiile PSD.

 

Dacă prezidenţialele 2014, erau câştigate de candidatul Alianţei PSD+UNPR+PC, Victor Ponta, ieri 17 noiembrie 2014, Consiliul Judeţean condus de preşedintele Ion Cîlea sau alţi parlamentari PSD vâlceni, umpleau spaţiul virtual cu mesaje de mulţumire, umpleau mailurile mass-mediei cu comunicate de presă de mulţumire, poate făceau şi o conferinţă de presă pentru a mulţumi… Nu, nu a fost aşa. Păcat !
În viaţă trebuie să lupţi cinstit, corect, încercând să nu răneşti, să nu-ţi clădeşti fericirea pe necazul altora doar pentru că ţi s-a ivit şansa… uneori neluptând pentru ceva ce îţi doreşti, dar nu îţi este chiar necesar şi lăsând altuia care are nevoie, poţi câştiga mai mult decât ai sperat… deci depinde când, cum şi pentru ce lupţi…

COMUNICAT DE PRESĂ

Ţara a hotărât!
La nivel naţional dreapta a câştigat aproape categoric.
La nivelul judeţului Vâlcea, dreapta a crescut mult.
Vreau să le mulţumesc tuturor vâlcenilor, în special celor care s-au prezentat la vot, celor care au avut încredere şi au votat PSD. Poporului pesedist, cu funcţii sau fără funcţii, îi transmit respectul meu şi recunoştiinţa mea pentru fiecare minut acordat PSD-ului în această campanie desfăşurată în judeţul Vâlcea. Poporului pesedist îi spun să fie încrezător pentru că ştiţi cum se spune, în viaţă trebuie să treacă un timp pentru ca lucrurile să se aşeze. După aceea vom analiza şi vom porni la reconstrucţie. PSD-ul are nevoie de reformă şi împreună, fără nervi, fără patimă, fără răzbunare vom face această reformă. Oamenilor politici din Vâlcea indiferent de coloratura politică le adresez o invitaţie la meditaţie asupra unui lucru: Nu credeţi că în România şi în Vâlcea modul de a face politică şi comportamentul nostru în politică trebuie reformat?! Eu cred că un răspuns imediat la această temă ar fi că atât clasa politică vâlceană şi cea naţională trebuie să evite să privească înainte cu mânie. Cred că în fiecare campanie mesajele trebuie să le stabilească vâlcenii pentru vâlceni, braşovenii pentru braşoveni etc., astfel încât dezbaterea să nu mai fie una lipsită de substanţă. Ştiu că unii vor zâmbi ironic dar şi această campanie ne-a arătat ceva şi anume că atunci când politicienii nu ştiu să gestioneze o situaţie care îi priveşte pe români, românii votează cu mânie sau pur şi simplu împotrivă, nu neapărat din convingere. Cred, de asemenea, că dialogul între politicieni trebuie reconstruit şi adus la nivelul la care oamenii să nu mai schimbe postul TV atunci când văd doi politicieni în dezbatere.

Declaraţie deputat,
Constantin RĂDULESCU
Preşedinte Executiv PSD Vâlcea

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.