193 total views

Cineva spunea că atunci când o persoană vrea să vorbească trebuie să se asigure că a conectat şi creierul, un sfat trecut cu vederea de senatoarea liberală Vasilica Steliana Miron, cunoscută drept “senatoarea sexy” din cauza ţinutelor sale vestimentare.

Vasilica Steliana Miron a semnat pentru majorarea pensiilor parlamentarilor, pentru că indemnizaţia primită este nesimţit de mică şi nu-i ajunge nici pentru haine, pe care şi le ia din banii soţului, nici pentru coafor: “Noroc cu soţul meu şi cu părinţii mei că mă susţin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, a declarat ea, pentru evz.ro. o adevărată dramă, mai că-şi vine să faci chetă.

Se pare că deputatul Traian Dobrinescu, colegul său de partid, a fost atât de profund mişcat încât a semnat pentru legea în cauză deşi nu o citise, cum spunea colegul său de partid Ştefan Prală…,,a semnat ca primarul”, doar s-o ştie fericită şi coafată. Un obicei prost care nu-l absolvă de vină.
,,Traian Dobrinescu a semnat pentru legea în cauză fără să ştie ce semnează. Un coleg de la PSD care era şi iniţiatorul legii i-a pus hârtia în faţă fără să-i explice ce cuprinde. El a crezut că pensia este opţională, nu adiţională. A avut încredere în el şi a semnat, a şi spus că dacă nu e opţională îşi retrage semnătura. Traian Dobrinescu nu e de acord cu această pensie nesimţită, singura lui vină e că a semnat fără să citească legea, dar a făcut-o pentru că a avut încredere în colegi”, a precizat liberalul.
Traian Dobrinescu nu este singurul parlamentar care a declarat că semnează sau votează legile ca primarul, majoritatea parlamentarilor vâlceni au afirmat că volumul mare de legi, uneori chiar 30 pe zi, îi obligă să –şi dea votul în necunoştinţă de cauză, în idea că legile au fost verificate în comisiile parlamentare.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.