58 total views

Deputatul Cristian Buican, co-preşedintele PNL Vâlcea spunea la sfârşitul săptămânii trecute că are o scuză beton pentru neprezentarea la şedinţa de lucru pe tema strategiei de dezvolare a judeţului…a muncit în Parlament, o atitudine urmată şi de cele 100 de persoane invitate să dea soluţii pentru realizarea ei.

„Apelul pe care l-am făcut nu a avut feedback. (…) Iar lipsa parlamentarilor a fost una motivată. Luni, marţi, miercuri, sunt în Parlamentul României activităţi care necesită prezenţa noastră acolo”, a declarat Buican.
Ce să vezi, însă, ieri, adică marţi, deputatul se plimba prin Râmnic, pe jos, pentru că Poliţia i-a luat carnetul. Şi uite aşa, în văzul naţiunii, deputatul trăgea chiulul şi din Parlament. Cum somnul parlamentarilor a născut destui monştrii în legislaţia românească, poate că lipsa lor la dezbaterile pe strategia judeţului este o binecuvântare. Nu se ştie ce ar ieşi dacă şi-ar da cu părerea pe o temă total necunoscută. De fapt, la finalul discuţiei, deputatul a uitat complet că el a organizat întâlnirea, a precizat că le va cere colegilor săi de la Consiliul Judeţean Vâlcea să organizeze întâlnirile de lucru joia sau vinerea, când parlamentarii au program în teritoriu. Curat, murdar…

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.