231 total views

Duminică, 1 decembrie 2013, cu ocazia Zilei Naționale, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor efectua un drum simbolic, de la Gara Sinaia la Gara de Nord din București, cu Trenul Regal. Altețele Lor Regale vor fi acompaniate, în tren, de Principesa Elena și de Principele Nicolae, precum și de ministrul Transporturilor, Ramona Manescu.

Călătoria este inițiată și găzduită de Ministerul Transporturilor. Gara de Nord (1872) și Gara din Sinaia (1913) sunt edificii ridicate sub domnia Regelui Carol I.

Trenul Regal va pleca la ora 13 din Gara Sinaia, iar plecarea va fi precedată de un ceremonial care va începe la ora 12.45. Accesul publicului și al presei este liber, fără invitații.

Trenul Regal va ajunge în Gara Câmpina la ora13:35, unde se va opri 10 minute. Va avea loc un ceremonial, la care accesul publicului și al presei este liber.

Trenul Regal va ajunge în Gara Ploiești Vest la ora 14:23, unde se va opri 15 minute. Va avea loc un ceremonial, la care accesul publicului și al presei este liber.

Trenul Regal va ajunge la Gara de Nord la ora15:45 Principesa Moștenitoare, Principele Radu, Principesa Elena și Principele Nicolae, alături de ministrul Transporturilor, vor participa la ceremonia de inaugurare a “Salonului Regal” de la Gara de Nord, restaurat în forma originală, din vremea Regelui Carol I.

http://casa-regala.blogspot.ro

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.