415 total views

Deputatul independent Romeo Rădulescu a afirmat miercuri seara în emisiunea Criterii Politice că nu exclude ca la alegerile locale din 2016 să candideze din partea PSD, dacă PNL Vâlcea nu-l va ruga să accepte candidatura la Primăria Râmnicului.

foto/impactreal.romatei_radulescu

Preşedintele PSD Râmnicu Vâlcea, primarul interimar Gigi Matei, a aflat tot aseară că va fi înlocuit cu fostul lider PDL în cursa pentru Primăria Râmnicului. Situaţia în sine este de un comic crunt. Rămas fără partid de doi ani şi mai bine, Rădulescu nu a reuşit să-şi găsească un loc pe scena politică locală. Mai nou, a ajuns să-şi dorească un loc într-un partid de stânga.
,,Dacă PNL nu vrea să candidez din partea lui, pot să candidez din partea PSD. De la unul din ele tot voi candida, dacă au nevoie de un candidat cinstit. Este adevărat că eu sunt un om de dreapta dar poate într-un an se va reforma şi PSD. Ei au făcut deja un studiu sociolog la nivel naţional privind alegerile din 2016 în care sunt cuprinse şi alegerile locale. Lupta este ,,egală” – pe de o parte avem candidaţi cinstiţi, în cealaltă parte avem infractori, combinat două câte două, luate două câte două. Nu o spun eu, au spus-o instanţele de judecată, oameni competenţi care spun aceste lucruri. Nu este obligatoriu să candidez, nu am câştigat nimic din politică. Am unde să mă duc dacă nu voi candida, nu am făcut afaceri din politică şi nu am furat.”

Liderul PSD, primarul interimar Gigi Matei, a aflat de la presă, a doua zi, că Rădulescu l-a ,,pensionat” forţat la alegerile din 2016.
,,Nu ştiu nimic, am aflat în dimineaţa asta de la un reporter. Domnul Rădulescu trebuia să mă sune şi pe mine să mă anunţe. Băiatul are probleme mari. Nu ştiu ce e cu disperarea asta la amândoi să ajungă la primărie în orice formulă. L-am sunat pe Costi Rădulescu să-l întreb dacă a văzut declaraţia şi a spus că nu a vorbit nimic cu Romeo Rădulescu. Şi pentru că tot vorbea de cand idaţi cinstiţi – s-ar putea să-l ţină unii să nu candideze. Şi ştiu foarte bine ce spun!”, a afirmat Gigi Ion Matei.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.