127 total views

Invazia ”refugiaților jihadiști” maghiari în Circumscripțiile electorale vâlcene

”Egalitatea de șanse”, trâmbițată de politicieni în urmă cu un an, când au votat in corpore Legea nr. 115, este realmente praf aruncat în ochii românilor. Despre ce egalitate de șanse vorbim din moment ce partidele parlamentare și-au rezervat locurile fruntașe atât în Circumscripțiile electorale, cât și pe buletinele de vot? Tonul l-a dat Biroul Electoral Județean, ”populat” până la refuz cu peneliști și pesediști, dar și cu UDMR-iști.

imigranti-refugiati-romaniaEste adevărat că UDMR a fost mai tot timpul ajutat să fie la guvernare, folosit de partidele majoritare ca pe o veritabilă mașină de vot. Este la fel de adevărat că această minoritate crează mari probleme majoritarilor din Ardeal, însă, județul Vâlcea a fost ferit de ”jihadismul” maghiar și de pretențiile acestora care se fac simțite doar din patru în patru ani. Și asta numai în circumscripții și secțiile de votare. Care este interesul unui partid parlamentar inexistent în alegerile locale vâlcene? Banul. Bani în schimbul voturilor unor vâlceni transformați în unguri peste noapte. Pentru că UDMR la Vâlcea are doar 5 – 6 membrii, unguri mai mult sau mai puțin veritabili, peneliștii s-au gândit să le mărească numărul, atât cât să poată să cuprindă toate circumscripțiile și secțiile de votare din județ. Președintele PPU (sl), filiala Vâlcea, Nicu Gheorghe, a fost primul care a înțeles ”manevra” liberalilor, folosită la toate alegerile trecute și a semnalat acest aspect Biroului Electoral Central. BEC-ul a dat o hotărâre la nivel de țară invocând art.26, alin.2, din Legea 115/2015, însă, se pare că nimeni nu ține cont de ea. Grav este faptul că magistrații procurori și judecători cât și avocații președinți și vicepreședinți ai Circumscripțiilor electorale de județ și comunale, încalcă această lege, care spune la articolul menționat că: ”Biroul electoral de circumscripție este format din președinte, un locțiitor al acestuia și din 5 reprezentanți ai partidelor politice, alianțelor politice și alianțelor electorale sau organizații ale cetățenilor aparținând minorităților naționale care participă la alegeri în circumscripția electorală respectivă”. De ce magistrații vâlceni fac abstracție de sintagma ”care participă la alegeri în circumscripția electorală respectivă”, cuprinsă în textul de lege? Despre câte minorități naționale, mai ales ale UDMR, care participă la alegerile locale în circumscripțiile electorale din Vâlcea, au acești magistrați cunoștiință? Care sunt jocurile politice pe care acesti magistrați le fac și în favoarea cui? Dacă ne uităm la componența BEJ –ului vâlcean, nu putem face abstracție de liberalul avocat Laurențiu Cazan, omul de casă al deputatului Buican. Gurile rele spun că el este artizanul invaziei refugiaților maghiari în birourile și circumscripțiile electorale vâlcene și că, în schimbul banilor pe care îi primesc pentru participarea lor, sunt obligați să aducă peneleului un număr de voturi. Dacă luăm în calcul numărul secțiilor de votare din județ, vom avea revelația unei masive fraude electorale. Câteva mii de voturi vor strânge liberalii cu ajutorul udemeriștilor de ocazie. Toate aceste lucruri se întâmplă sub ochii oblăduitori ai autorităților. În ce țară trăim, monșer?

P.S. În Circumscripția electorală de la Păușești Măglași, reprezentanta maghiarilor este o doamnă salariată a primăriei, avându-l naș de cununie pe (încă) actualul primar, Dorel Dediu. Aici se va lăsa cu… cântec de nuntă! (George Danielescu)

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.