122 total views

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, a declarat, luni, că Autoritatea de Rutieră Română a dat licenţe încâlcând legea, iar Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier nu cântăreşte exact camioanele şi TIR-urile, afectând infrastructura rutieră.

Şova a fost invitat, luni, la grupul parlamentar al PSD din Senat, unde a discutat despre teme legate de transporturi.

“Am discutat puţin şi despre situaţia de la ARR şi ISCTR. Le-am spus că se dau licenţe cu încălcarea legii. În mod evident s-au dat la ARR, şi ISCTR nu-şi face datoria să cântărească exact camioanele şi TIR-urile de marfă şi asta afectează infrastructura rutieră”, a spus Şova, după discuţiile cu senatorii social-democraţi.

Ministrul transporturilor a decis înlocuirea conducerii ISCTR şi ARR. Astfel, la ISCTR, Gabriel Ştefănescu a fost înlocuit în poziţia de inspector de stat şef de Costel Dorin Ştefan, iar la ARR a fost numită în funcţia de director general interimar Aurelia Surulescu, în locul lui Sorin Supuran.

Distribuie

Un comentariu

  1. Si marmota avea coada…poate ar fi bine sa-l intrebati pe d-nul Ministru Sova cum de proaspatul demis inspector sef de stat de la ISCTR a fost pastrat in institutie la sediul central (in minister, la Bucuresti) pe un post ,,mai mic si mai caldut,, fara expunere publica si a primit drept recompensa (pentru demitere…sic!) si o crestere salariala de 1000 lei net…asa sa tot fii demis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.