527 total views

Organizatorul Zilelor Râmnicului promite un specta-cool pentru toţi locuitorii municipiului

Aniversarea celor 625 de ani de atrestare documentară a oraşului va oferii locuitorilor Râmnicului un spectacol de neuitat. Cel puţin aşa promite organizatorul show-ului întins pe patru zile, Damian Mitu. Vâlceanul s-a angajat să aducă pe scenă nume mari din show-biz-ul românesc care au dat peste cap planurile organizatorilor din alte oraşe mari ale ţării. “Păi, când au auzit braşovenii câţi artişti aducem noi în patru zile mi-au spus. «Voi trageţi un spectacol sau aveţi un festival de o săptămână?».

Pentru toate gusturile

Partener al Primăriei Râmnicu Vâlcea prin Fundaţia Ovidius, Damian Mitu se ocupă personal de mai multe luni de organizarea unor show-uri incendiare pentru locuitorii Râmnicului. “Din martie lucrez la negocierea cu artiştii. Gândiţi-vă că de atunci impresarul Antoniei mi-a spus că ea nu are niciun weekend liber până în septembrie. Am profitat de această ocazie să o aduc la Râmnicu Vâlcea. Va urca pe scenă în seara de 20 mai. Vor mai fi Smiley, CRBL în aceeaşi seară. În rest am rezervat surprize şi pentru iubitorii de rock, de folk, de muzică populară. Avem tot ce ne trebuie pentru a oferi o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului”, povesteşte entuziasmat Damian Mitu.

30.000 de euro onorarii pentru artişti

Suma plătită în acest an pentru numeroşii artişti care vor urca pe scena din Râmnic ajunge la 30.000 de euro. “Da, cam la atât se ridică suma totală cu onorariile artiştilor care vor concerta în oraş. Avem patru zile de distracţie maximă. Să compare cu ceva? Hmm, cei de la Braşov au avut un festival de trei zile în care au chemat câte un artist în fiecare seară. Cineva de acolo care mi-a văzut programul m-a întrebat: «Voi trageţi un spectacol sau aveţi un festival de o săptămână?». Asta referitor la numărul de artişti  care vor urca pe scenă. Am auzit tot felul de tâmpenii, că am luat 700 de milioane de la primărie, că nu ştiu ce înţelegeri am cu primarul etc. Adevărul este că eu voi suporta costurile de 30.000 de euro, pe fundaţia mea, pentru plata artiştilor. De ce se procedează aşa? Pentru că primăria nu poate plăti dinainte sume fără să aibă un program în faţă”, explică organizatorul unuia dintre cele mai tari sărbători de care a avut parte municipiul. Prima seară a distracţiei va fi deschisă de artiştii populari Elena Ghiţulete, Rodica Mitran, Tatiana Mărcoianu, Adrian Ivan, Ansamblul Sistem şi Mariana Ştefan, dar şi de rockerii de la Prometeu şi Megatrone. Sărbătoarea va continua în serile următoare cu: Roxana Văduva şi Tom Boxer, Reea; Lora, Amna, Akcent, Ansamblul Doina Gorjului, Petrică Mâţu Stoian, Mariana Ionescu Căpitănescu, Aurel Blondea, Alexandra Bleaja, Olguţa Berbec şi Adina Roşca. Searade 20 mai este rezervată vedetelor: Sore, Antonia, CRBL, Anna lesko şi Smiley. Sărbătoarea râmnicenilor se va bucura şi de un foc de artificii bine regizat de către organizatori.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.