303 total views

În cinstea Zilei Mondiale a Apei 2014, Daniel Băviţă, director Administraţia Bazinală de Apă Olt, alături de Mihaela Coca şi Cristina Dumitrescu, au organizat săptămâna trecută o acţiune de informare şi constientizare sub sloganul “APA ŞI ENERGIA” la Colegiul Naţional Matei Basarab din Râmnicu Vâlcea.

Această acţiune a fost desfăşurată în baza parteneriatului încheiat între cele două instituţii sub sloganul ,,APA ŞI ENERGIA” şi a fost derulată cu elevii clasei a III-a C sub îndrumarea doamnei profesoare Gina Dirleci.
Cu această ocazie copiilor le-au fost oferite informaţii despre apă şi energie, despre legătura dintre apă şi energie, încurajându-i să păstreze curăţenia naturii, în special a apei, pentru că aceasta înseamnă viaţă şi ne dă sănătate. Copiii au fost foarte receptivi la toate informaţiile primite şi şi-au exprimat dorinţa de a le fi alături şi la anul.
Datorită feedbackului pozitiv oferit din partea copiilor, organizatorii acţiunii din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Olt au promis că se vor mai întâlni şi la anul cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, dar şi cu alte ocazii.
La finalul acţiunii, elevii au fost recompensaţi cu diplome şi cadouri de Daniel Băviţă, director ABA Olt.
Scopul Administraţiei Bazinale de Apă Olt prin acţiunile pe care le întreprinde prin şcoli este de a crea nişte comportamente permanente în rândul copiilor pentru a proteja apa şi mediul, astfel încât atunci când vor ajunge la rândul lor adulţi să promoveze aceste idei.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.