206 total views

Senatorul ACL Vâlcea, Dan Niţu,a aruncat degeaba un milion de euro în finanţarea bisericilor din Vâlcea, capii BOR i-au luat banii şi au pus preoţimea să facă campanie pesedistului Victor Viorel Ponta…pentru că a dat mai mult, nu de la el, din bugetul statului. Poate sanatorul Niţu va găsi timp să ne spună pe parcursul a câţi ani a dat aceşti bani şi de unde. Când a reuşit să facă atâţia bani şi cum.

Liberalul Dan Niţu a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va renunţa la ortodoxism, cu tot cu nevastă şi copii, dacă Victor Ponta va câştiga alegerile. Senatorul va trece la o altă religie, necunoscută încă, imediat după alegeri doar pentru că BOR s-a implicat în campania electorală, adică a făcut ce face de peste un sfert de veac. Interesant este faptul că senatorul a descoperit acest mare adevăr, chiar dacă provine dintr-o familie de preoţi, abia după ce a devenit parlamentar, până acum a trăit liniştit.

« Implicarea Bisericii în campania electorală e incredibilă. Armata şi Biserica erau singurele instituţii în care românii mai aveau încredere, dar au distrus şi asta. E incredibil ca Biserica să se implice în mod clar în această campanie. E o declaraţie sigură, să ştiţi, dacă domnul Ponta câştigă alegerile, eu şi familia mea o să trecem la altă religie. Sunt un ortodox clar, sunt din familie de preoţi care au clădit biserici. Familia mea a construit de la temelie biserica din Măciuca. Eu am dat foarte mulţi bani bisericii,peste un milion de euro, dar nu se poate să nu avem reacţii. », a precizat Niţu.

Prezent la conferinţă, colegul său de partid deputatul Traian Dobrinescu i-a sfătuit pe ziarişti să nu ia în serios afirmaţiile senatorului deoarece le-a făcut la « nervi », la supărare. Deputatul a lăsat să se înţeleagă că Niţu cam bate câmpii din teribilism politic fără să ia în calcul şi efectul acestor declaraţii în piaţa publică. Niţu a precizat că decizia nu a fost luată la o băută cu amicii din partid, ci cu soţia şi copiii, deci este cât se poate serioasă.

La fel de serios a fost şi reproşul aruncat presei pe această temă. Parlamentarul a criticat presa locală, ca şi cum ar fi cumpărat-o cu un milion de euro, că nu a avut o reacţie mai serioasă pe acest subiect : ,,Nu vreau să vă critic, dar trebuia şi dumneavoastră, presa, să aveti o reactie mai serioasă. Să scrieţi mai des despre aceste nereguli”. Ei da, presa trebuie să ,,cureţe,, zilnic mizeria lăsată în urmă de clasa politică, deci şi de parlamentari, toţi aflaţi acum în campanie electorală pe banii statului.

Ar fi interesant de văzut dacă respectivii îşi vor lăsa salariile la casieria Parlamentului, în definitiv au stat în concediu pe toată durata campaniei electorale, unii chiar mai devreme, pentru a-şi ajuta şeful de partid să devină preşedintele României.

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.