Loading

…de JUDECATĂ spunem noi! Și a mai făcut un drum la București pentru a se întâlni cu Sorin Grindeanu, vicepremier și ministru al Transporturilor, iar în urma discuțiilor purtate promovează „vești bune pentru Vâlcea!”. Șeful județului crede în lucrurile făcute spre binele tuturor și, pentru că iubește oamenii (n.r – dar urăște jurnaliștii!), este foarte implicat în tot ceea ce face prin prisma funcției pe care o deține și pe care vâlcenii susține că i-au încredințat-o.

Punctează faptul că nu este un om care să stea în birou, fiindcă este un om de acțiune (n.r. – al instanțelor!), fiind mereu prezent în teren, fix acolo unde este nevoie de el. Fiindcă își dorește multe pentru județul pe care îl conduce, iar deciziile importante se iau în Capitală, cel puțin o zi pe săptămână de deplasează la București (n.r. cu ce mașină oare!), fie cu problemele curente, fie pentru a identifica oportunități de finanțare a proiectelor pe care le are în derulare sau „gândite” pentru viitor.

„Astăzi, în cadrul unei întâlniri cu vicepremierul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, am discutat despre autostrada Sibiu-Pitești, despre drumurile naționale care trec prin Vâlcea, despre sensuri giratorii, precum și despre proiecte viitoare pe care Ministerul Transporturilor le poate implementa pe teritoriul județului nostru”, menționează acesta într-un scurt „comunicat”, adăugând că Grindeanu i-a promis că va vizita județul nostru, la anu!

Concluzia?

Una din atribuțiile importante ale președintelui CJVL este să îi mulțumească vicepremierului Grindeanu pentru „disponibilitatea” de a veni la Vâlcea!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.