Loading

Teatrul Municipal Ariel vine cu un spectacol nou, comic și tânăr! „Cutia de carton” în regia colectivă – Șerban Puiu, Ana Mujat și Codruța Vasiu, și în scenografia lui Claudiu Nicodim este o comedie de succes realizată de tinerii studenți actori ai Secției de Artă Teatrală – Universitatea Lucian Blaga, Sibiu.

Piesa „Cutia de Carton” de Clément Michel este un spectacol pentru tineri, care a avut un succes imens în Paris, jucându-se de mai bine de 700 de ori, între 2001 și 2004. Piesa pune în scenă povestea unei mutări neprevăzute unde sunt prezentate şapte personaje care niciodată nu se află în locul potrivit la momentul potrivit, prinse între lucrurile de împachetat şi conturile de reglat.
Din distribuție fac parte: Alexandru Dobrița (Antoine), Cristian Ioan Timbuș (Vincent), Maria Nicoleta Soilică (Marine), Andrei Tudor Răileanu (David), Ana Maria Vereș (Katia), Alexandra Ioana Șerban (Emilie), Anton Cristian Balint (Lorenzo), Vlad Bacalu (Iubitul lui Emilie).
Spectacolul este realizat cu „sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Programul Daphne III”.

Cei interesaţi să vadă această piesă sunt aşteptaţi marţi, 19 noiembrie, la ora 19.00 la Sala Cinema Ostroveni. Biletele se pot achiziționa de la Sala Cinema Ostroveni și rezervările se pot face la numerele de telefon 0350 427 500 sau 0742 171 497.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.