202 total views

Marţi, 19 august, populaţia României a fost “binecuvântată” cu imagini pe care românii şi le doreau cu ardoare – la PMP a apărut soarele în persoana Elenei Udrea, care, într-un avânt demn de o urmaşă a Ecaterinei Teodoroiu, doreşte să se jertfească pe altarul Cotroceniului precum o sibilă din Roma antică.

În spatele distinsei doamne, vâlcenii au recunoscut, cu mare bucurie credem, pe cel mai imaculat, pur şi mustăcios politician vâlcean, nimeni altul decât dl. Marian Mirea, şeful judeţean al PMP. Aplicând cea mai adevărată politică bizantină, dl. Mirea, care în urmă cu o săptămână îl susţinea din greu pe candidatul PMP la preşedinţie, Cristian Diaconescu, s-a întors la 180 de grade “după porunca vremii” şi acum este un aplaudac al Elenei Udrea.

Cum rămâne monser Mirea , mă-nţelegi, cu dreptatea morală şi justiţia pe care o clamai cu atâta aroganţă la înfiinţarea PMP-ului?

După strălucitele exemple de înlăturare a intelectualilor din partid, (cazurile, Baconschi, Papahagi) după “mazilirea” ca în timpul fanarioţilor a lui Cristian Diaconescu, dl. Mirea va mai putea oare apărea în campania electorală să ne umple spaţiul neuronal cu sloganurile sale lipsite de conţinut?

PMP-ul ne-a arătat încă o dată, dacă mai era necesar, că în România, politica nu se face pentru interesul general, ci pentru interesul de grup, unde singurul lucru care primează este lipsa de morală şi iubirea de “arginţi”. Suntem curioşi, ce vor spune, nu numai domnul Mirea, ci şi mai tinereii săi învăţăcei care aveau în cap o singură bandă, pe care curgeau sloganurile partidul cel mai tânăr în care nu se fac aranjamente şi care este autenticul reprezentant al dreptei româneşti.

Care dreaptă, stimabililor ? Dreapta lui Băsescu, posibil şi a grupului său de interese, care vă manipulează ca pe nişte pioni pe o tablă de şah, unde veţi cunoaşte doar gustul amar al faptului împlinit în faţa căruia veţi fi puşi.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.