259 total views

A trecut Crăciunul, a trecut şi Anul Nou, a venit acum Sfântul Ion. Iar în această zi, antrenorul echipei CSU Neptun, Ion Crăciun, îşi doreşte ca jucătoarele sale să-i facă un frumos cadou: o victorie în meciul cu HCM Râmnicu Vâlcea.

Sărbătorile sunt deja istorie, handbalul revine în forţă în prim-plan. Astăzi, de la ora 19.30, la Sala Sporturilor, CSU Neptun Constanţa primeşte vizita HCM-ului Râmnicu Vâlcea, într-o partidă contând pentru etapa a zecea a Ligii Naţionale de handbal feminin.
Spre deosebire de alţi ani, în care era vorba despre un duel „european”, de data aceasta, suporterii vor asista la un veritabil derby al suferinţei. Formaţia gazdă ocupă locul 10, cu 3 puncte, şi vizează cel de-al doilea succes al stagiunii, în timp ce vâlcencele sunt pe ultimul loc (12, 1 p), fără nicio victorie.
Deşi pornesc cu prima şansă, handbalistele Neptunului trebuie să fie foarte atente, pentru a nu avea parte de o surpriză neplăcută. După instalarea pe banca tehnică a fostei internaţionale Simona Gogîrlă, Vâlcea anunţă schimbarea şi demararea cursei pentru puncte. Să sperăm că nu o va face la Constanţa, iar antrenorul Ion Crăciun va avea motiv, deseară, să sărbătorească.
Meciul CSU Neptun – HCM Râmnicu Vâlcea va fi transmis în direct de Digi Sport 3;

Cugetliber.ro

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.