305 total views

Un material apărut în ”Știripesurse.ro”, se referă la extremistul maghiar Csibi Barna, care cere desființarea Partidului România Unită.

csibi barna

”Cunoscutul extremist maghiar Csibi Barna, care l-a spânzurat simbolic pe Avram Iancu, a depus un denunț împotriva Partidului România Unită prin care cere desființarea formațiunii. Aceasta este cea de-a treia cerere de desființare a PRU, după cea depusă de un universitar din Cluj și cea depusă de trei ONG-uri care au ca obiect de activitate protejarea maghiarilor, romilor și evreilor. În denunțul adresat Parchetului General pe data de 14 februarie, Csibi Barna reclamă faptul că el a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de promovare a ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe prin faptul că a distribuit imagini pe care scria ȚINUTUL SECUIESC NU E ROMÂNIA. Or, spune Csibi Barna, și Partidul România Unită, al cărui logo conține Basarabia alăturată României, așadar prin promovarea reunificării României cu Basarabia, idee care se regăsește și în doctrina PRU, se face vinovat de aceleași lucruri pentru care și el este trimis în judecată”.

Pentru Florin Brăgău, un asemenea demers cu finalizare favorabilă lui Csibi Barna, ar fi cea mai grea lovitură sub centură. El, ditamai președinte de organizație județeană PRU, partid în care și-a pus toate speranțele capitaliste, rasiste, conțopiste și de altă natură… El, care și-a îndreptat tunurile către tot ce mișcă în județul ăsta: râul, ramul…

Dacă n-ar exista o doză mare de ilaritate în demersul lui Barna, Brăgău ar face să dea faliment fabricile de batiste din țară și de peste hotare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.