562 total views

M-a sunat cineva aseară în jurul orei 20.00, să-mi spună că a avut loc o crimă. A vrut să-mi dea mie această ştire în exclusivitate, neanunţând pe nimeni altcineva despre acest îngrozitor lucru.

Ieri, 12 septembrie, în jurul orei 17.00 – 18.00, a avut într-adevar loc o crimă foarte urâtă în comuna Cernişoara, sat Obârşia, jud Vâlcea.
Am fost informată, că o tânără a fost omorâtă de foştii socrii, iar obiectul crimei ar fi un proces de partaj. Această tânără a fost omorâtă cu bestialitate de foştii socrii, prin luarea gâtului pur şi simplu. Este vorba de familia Govoreanu, din Cernişoara – Obârşia. Am sunat o colegă din presă, să mă asigur că este adevărat şi să văd dacă ştie ceva. Nu ştia nimic. Am sunat şi la poliţia din comuna Cernişoara, pentru a mă asigura că această crimă este reală şi nu mi s-a făcut vreo farsă. Mi s-a spus că da. Este adevarat a avut loc această crimă, dar, nu are voie să-mi spună nimic şi să mă adresez purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea. Curios, deoarece, crima deşi s-a petrecut în jurul orelor mai sus menţionate, nimeni din mass-media locală nu a fost informat de această crimă. Întrebarea este, de ce? Curios mai este şi faptul, că nimeni din comuna Cernişoara nu a anunţat nici presa locală şi nici cea naţională. Nu vreau să cred că nimeni din Cernişoara nu cunoaşte un jurnalist măcar. Toată seara m-am uitat pe posturile naţionale în speranţa că poate văd un BREAKING NEWS, dar nimic. Nimeni se pare că nu ştie nimic. La această oră nu deţin mai multe informaţii decât cele relatate, voi reveni cu amănunte, atunci când purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, va avea timp să informeze mass-media locală.

Deocamdată, rămâne un mister de ce această crimă nu a fost anunţată.

 

Distribuie

8 comentarii

  1. crima a avut loc pana in orele 12.00 dar nu a anuntat nimeni pentru ca nimeni nu si-a facut treaba, nici politistii care trebuia sa aplaneze acest conflict si nici cei din primarie care cunosteau aceasta speta, astfel 2 copii au ramas pe drumuri din cauza incompetentei unor indivizi care nu-si fac treaba

  2. ca nu a fost anuntata, stirea la / ptr presa e mai putin important.important e de ce nu ajutat-o nimeni de acolo din sat, vecinii, fiindca sigur au auzit tipetele…….

  3. Din pacate o cunosteam pe victima (NADIA),mai stiam si despre faptul ca ar fi divortat,dar n stiam nimic despre nici un partaj,stiam doar ca victima locuia in apropierea socriilor (a fostiilor socri)in fine,… eu am fost anuntat de catre un satean din obarsia care mi-a spus despre crima care ar fi avut loc in satul meu….nu imi venea sa cred,imi pare sincer rau pentru cele intamplate….

  4. Doamne fereste!;obiectul crimei nu putea fii procesul de partaj!!!chiar daca a fost omorata prin luarea gatului!!!ce ti-e si cu ziaristii de azi ???!!!

  5. Doamna/domnisoara Emilia, prin “obiectul crimei” nu se intelege obiectul cu care a fost infaptuita crima, ci motivul crimei. Va recomand mai multa lectura.

  6. Nadia era divortata de 7 Ani si socrii nu suportau gandu ca ea a ramas in Casa construita in Tümpel casniciei si deaceea Au avut certuri Mai tot timpul, era o Mama necajita care facea tot pentru copii Ei si nenorocitii Au omorato !!!!!!a avut numai zile amare in casa aia din cauza socrilor avari !!!!! Sper ca sa primeasca chinurile vesnice pe care le traiesc copilasii nadiei!! Dummezeu sa o odihneasca in pace

  7. OAMENI NEBUNI ASA AM AJUNS IN ROMANIA DUPA PAREREA MEA AR TREBUI CONDAMANTI LA MOARTE , DEOARECE NU AVEAU NICI UN DREPT SA IA VIATA UNEI FIINTE SI SA LASE 2 COPII PE DRUMURI.DUMNEZEU SA O IERTE !

  8. doamne sint pur si simplu socata nu realizez …….e infiorator nu am cuvinte vreau sa ma trezesc din acest cosmar….am cunoscut/o pe nadia am fost colege de banca la sc profesionala de industrie usoara am fost foarte bune prietene am auzit de aceasta tragedie si tot speram sa nu fie adevarat si cineva mia zis cauta pe internet si convingete si acuma tremur de furie ura razbunare repulsie fata de acest criminal asasin bestie nu stiu cum sa il numesc.Aceasta fata era o mana de om cu un suflet mare o mama care isi iubea copiii si care sa sacrificat pt ei si facea tot ce era omeneste posibil sasi ajute fata de 19 ani care sa nascut dintro dragoste mare chear din timpul scolii la sfirsit de an scolar .Criminalul stiti ce merita ==crestat si dat cu sare si pirpalit la foc mare.DUMNEZEU SA TE IERTE NADIA SI SA ITI FIE TARINA USOARA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.