Loading

Emanuel Drîngu de 19 ani, din Fălticeni, criminal cu antecente penale, a fost condamnat la 18 ani de închisoare după ce a ucis o bătrână care l-a rugat să dea muzica mai încet. Individul este acuzat că în vara acestui an a omorât-o pe vecina sa, în vârstă de 74 de ani, pentru că aceasta i-a spus să dea muzica mai încet.

foto/realitaea.ro

Tânărul a lovit-o pe bătrână de mai multe ori cu ciocanul în cap, până când femeia s-a prăbuşit la pământ. Deși era lată pe podea, el a continuat să-şi lovească victima cu pumnii şi picioarele.

După ce a realizat ce a făcut, a acoperit corpul bătrânei cu mai multe haine ce erau în casa acesteia şi a plecat. Timp de o săptămână, ucigașul nu a spus nimic nimănui, ca apoi, după ce a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane, spre dimineaţă, fiind întrebat de unul dintre amicii de pahar despre mirosul care vine din locuinţa vecină, individul a povestit tot ce a făcut şi i-a arătat şi trupul neînsufleţit al bătrânei.
Prietenul tânărului a mers în scurt timp la poliţie şi a povestit cele auzite, poliţiştii deplasându-se la faţa locului şi găsind cadavrul femeii de 74 de ani.
Emanuel Drîngu fusese eliberat din închisoare pe data de 28 mai 2013, unde ispăşise zece luni de închisoare pentru furt calificat, conducere fără permis şi cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
În urmă cu un an de la data comiterii crimei, Emanuel a intrat în casa femeii şi i-a furat 2.000 de lei, pentru furt el s-a ales cu dosar penal întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

libertatea.ro

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.