422 total views

…multe alte evenimente, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, ce urmează a se desfășura pe parcursul lunii decembrie 2019.

Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea este convocat de îndată, astăzi 14 noiembrie 2019, pentru a vota proiectul de hotărâre privind „aprobarea calendarului evenimentelor festive din luna decembrie 2019 și a bugetului estimat aferent organizării acestora”.

Consilierii locali urmează să aprobe calendarul evenimentelor festive din luna decembrie 2019, cum ar fi – „Ziua Națională a României”, „Ajunul lui Moș Nicolae”, „Șlagăre românești”, „Balul Primăriei”, „Vine, vine Moș Crăciun!” sau „Revelion 2020”. Mai multe despre întreg calendarul evenimentelor puteți găsi în proiectul de hotărâre atașat acestui articol. Așadar, se aprobă bugetul estimat pentru organizarea evenimentelor în cuantum de 778.000 lei, credit de angajament, din care 300.000 lei credit bugetar 2019, reprezentând cheltuieli cu:

– Scenotehnică și lumini, artiști participanți și prezentatori la spectacolele din scuarul Mircea cel Bătrân, cadouri pentru copii, organizarea Balului Primăriei, organizarea evenimentului de bilanț și socializare pentru personalul din cadrul Primăriei municipiului și din structurile subordonate, spectacol pirotehnic în noaptea de Revelion, ornamente și materiale de promovare – banere, afișe invitații, felicitări, etc.

Accesul la Balul Primăriei se va face contra cost, sumele astfel încasate constituind venituri la bugetul local și vor fi folosite cu această destinație. Încasările din sponsorizări/donații având ca obiect Sărbătorile de Iarnă vor fi înscrise în bugetul local la partea de venituri, după încasare și vor fi utilizate pentru finanțarea evenimentelor prevăzute în calendarul aprobat.

„O comunitate locală este unită prin multiple legături. Una dintre acestea este cea formată în cursul unor evenimente publice ale comunității, care oferă prilejul membrilor ei să se întâlnească și să facă schimb de păreri, opinii. Iar atunci când astfel de evenimente se organizează la finele anului, moment potrivit pentru bilanțul anului care se încheie și prilej pentru a face planuri pentru anul ce urmează, beneficiu acestora asupra comunității este amplificat considerabil”, se arată în Raportul întocmit de personalul de la Biroul, comunicare, sport, cultură.

În baza acestor considerente Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a organizat la fiecare sfârșit de an o serie de evenimente festive care să marcheze momentele importante ale creștinătății și comunității.

Din surse sigure, prețul unui bilet pentru participare la Balul Primăriei este de 300 lei/persoană, bani care așa cum este menționat în proiectul de hotărâre se vor întoarce în bugetul local și vor fi cheltuiți pentru evenimentul/evenimentele menționate. Pe înțelesul tuturor, banii investiți în evenimentele lunii decembrie, din bugetul local, cei 778.000 lei, se întorc înapoi la buget prin plata biletului de participare la bal sau sponsorizări. Balul Primăriei se va organiza la Sala Sporturilor Traian!

1.Proiect_si_raport_aprobare_calendar_evenimente_decembrie_2019

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.