Loading

Unul din cele mai interesante meciuri ale turului V în Cupa României Timişoreana este fără îndoială cel dintre CSM Râmnicu Vâlcea şi Universitatea Craiova, joc ce s-a jucat astăzi începând cu ora 16:30. Duelul care a avut loc pe stadionul Zăvoi din Vâlcea a fost condus la centru de Iulian Călin din Ştefăneşti.

Universitatea Craiova a câştigat jocul de la Vâlcea şi merge mai departe în Cupa României. La meciul de astăzi au fost prezenţi 1500 de spectatori, dintre care 200 au fost susţinători ai Universităţii Craiova

Echipa CSM Râmnicu-Vâlcea –

A. Popescu – Nwabueze, Pîrvulescu, Stoica(C), Briceag, O. Popescu, Neagu, Cataramă, Geantă, Iancu, Negruţ
Rezerve: Geanta – Tataru, Stoica E., Lirca, Arnautu, Popa, Codin

Echipa FC Universitatea Craiova –

Hotoboc – Mitic, Acka, Ciuca (C),Cruceru, Saceanu, Mirzeanu, V. Gheorghe, Frasineanu, Balan, Baird
Rezerve: Preda- Cocis, Busu, Goge, Balasa,Stoianof, Mititelu jr
Arbitri: Iulian Calin – Eduard Ungureanu , George Neacsu, Rezervă: George Avram

TOATE ECHIPELE DIN LIGA A II-A AU INTRAT ÎN COMPETIŢIE


FRF a comunicat astăzi cele 14 meciuri ale turului al V-lea al Cupei României-Timişoreana, ediţia 2013/2014. Din această fază intră în competiţie şi restul echipelor de Liga a II-a. Jocurile vor avea loc marţi şi miercuri, 10/11 septembrie, cu începere de la ora 16.30.
În acest tur ia startul o echipă din Liga a V-a, 4 echipe din Liga a IV-a, 5 din Liga a III-a şi 18 din Liga a II-a. Cea mai mare surpriză este accederea în acest tur a Ripensiei Timişoara, însă nu trebuie ignorat nici parcursul formaţiilor Petrolistul Boldeşti, Aurul Brad, Hidişelul de sus sau a Avântului Bârsana, cu toate că majoritatea dintre acestea au beneficiat de una sau două victorii la ”masa-verde”.
Un alt lucru interesant este calificarea echipei CS Baloteşti, ceea ce înseamnă că ilfovenilor li s-a acordat victoria la ”masa verde” datorită neprezentării Sportului Studenţesc, însă FRF n-a luat până acum nicio măsură, aşa cum prevede regulamentul, împotriva echipei lui Vasile Şiman.
Faza a VI-a a Cupei României-Timişoreana – şaisprezecimile de finală, la care vor participa cele 18 echipe din Liga I şi cele 14 echipe calificate din faza V-a, este programată să aibă loc marţi şi miercuri, 24/25 septembrie 2013, ora 16.30.

UTA, umilită de Ripensia! Bistriţa şi Tărlungeni, eliminate şi ele!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.