189 total views

Publicaţia online “Timpul de Vâlcea” solicită public celui care conduce Consiliul Judeţean Vâlcea şi este în acelaşi timp şi lider, doar cu numele, al formaţiunii roşii, să nu mai trimită pe adresa oficială a redacţiei decât comunicate ce vorbesc de activitatea administrativă a judeţului.

De peste patru zile românii ies în stradă solicitând Guvernului să abroge Legea graţierii şi amnistiei. Aceştia rezistă zi de zi în gerul năprasnic şi scandează împotriva adoptării ordonanţei de urgenţă prin care sunt modificate codurile penale.

La Râmnicu Vâlcea, în seara zilei de 2 februarie, aproximativ sau peste 3000 de vâlceni au ieşit în stradă.

Probabil că numărul format din patru cifre l-a speriat atât de tare încât l-a făcut pe cel care conduce astăzi Consiliul Judeţean Vâlcea, să remită în urmă cu o oră un jalnic comunicat de presă, pe care refuzăm să-l publicăm. În timp ce mii de oameni resping ordonanţa de modificare a codurilor penale-  ordonanţă ce s-a facut pe ascuns, ea nefiind trecută pe ordinea de zi, aşa cum face de obicei Guvernul şi pe care o anunţa pe site-ul propriu- psd prin vocea liderului care nu este lider, ne specifică în jenantul comunicat, chiar din titlu că “ţara are nevoie de stabilitate”…Cu siguranţă într-un timp relativ scurt, altcineva va avea nevoie de stabilitate. Vom vedea!

Liderul roşu combate ieşirea în stradă cu comunicate jenante, doar, doar să nu-şi piardă din credibilitate. Sunteţi jenanţi! Opriti-vă! Da, v-au votat, dar s-au prins că i-aţi minţit!

RUŞINE LIDERULUI psd VÂLCEA!  

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.