373 total views

Deși avea un candidat la primăria orașului Ocnele Mari în persoana liderului organizației locale, Remus Sasu, președintele Organizației Județene a PSD Vâlcea, Costi Rădulescu, a preferat să-l pună pe lista social-democraților pe cel de care Buican s-a lepădat ca de Satana.

Screenshot_2016-02-19-06-23-01-1-1

Supărat că șeful liberalilor i-a dat cu flit, Petre Iordache s-a înscris la PSD și a devenit candidatul acestei formațiuni politice după ce a cochetat cu ALDE.
Ieri dimineață, contactat fiind de redacția noastră, primarul Iordache a declarat că nu e nimic sigur, că s-ar fi întâlnit și ar fi discutat cu liderul PSD, însă nu s-a luat nicio hotărâre în ceea ce-l privește, urmând ca zilele viitoare să vadă pe ce poziție se situează. Numai că, Iordache discuta cu noi telefonic din biroul proaspătului numit consilier personal al lui Costi Rădulescu, fostul comisar șef Florian Marin. Ne-am dat seama că Petre Iordache vrea să ne ducă de nas și l-am așteptat în fața sediului Organizației Județene, de unde n-a întârziat să apară. Nemaiavând ce să facă, a recunoscut că tocmai a fost validat de conducerea PSD ca fiind candidatul lor la primăria Ocnele Mari.
Interesant a fost faptul că după ce ne-am despărțit de Iordache, a ieșit afară și Florian Marin care ne-a declarat că încă nu s-a luat o hotărâre cu privire la Petre Iordache. Cine minte și de ce o face, care este miza acestei minciuni?
Se pare că miza este chiar Organizația PSD Ocnele Mari care, înainte cu o seară se întâlnise și hotărâse ca în cazul în care Iordache va fi desemnat candidat din partea social-democraților, conducerea organizației să-și dea demisia. Toți cei din conducere și-au scris demisiile și le-au lăsat în așteptare la liderul lor, Remus Sasu care, la ora când l-am contact telefonic, încă nu știa că Iordache fusese desemnat candidatul lor, fără știrea lor și împotriva voinței lor. Sasu ne-a declarat că va înainta demisiile Organizației Județene și că încă nu știe cu ce partid vor merge la luptă pentru locale.
Este încă o dovadă de trădare a propriului partid din partea președintelui în funcție, Costi Rădulescu. Acesta a renunțat cu ușurință la conducerea unei Organizații Locale, destul de importantă în algoritmul politic, în favoarea unui candidat fost membru al altui partid, rămas pe dinafară după ce partidul respectiv (în cazul lui Iordache, PNL) nu și l-a mai dorit candidat. Așa a făcut și în alte localități. Rădulescu a strâns gunoaiele altora încercând să le recicleze politic, să le lustruiască, să le dea o nouă față și să le scoată pe piață ca noi-nouțe. Noi nu credem că alegătorii se vor lăsa păcăliți de o astfel de înșelătorie politică, unde Costi Rădulescu se pare că a devenit maistru al reciclării. Așa a făcut și cu Romeo Rădulescu, pentru care a tras sforile de prin luna septembrie a anului trecut, ulterior mimând că n-a știut nimic și că vina desemnării lui Romeo candidat la municipiu, îi revine în exclusivitate lui Liviu Dragnea. Nimic mai fals. Costi nu numai că știa, chiar el a fost artizanul acestei numiri, renunțând cu multă ușurință la o serie întreagă de membrii importanți din Organizația Municipală a PSD, care și-au anunțat demisiile. Costi Rădulescu a uitat că Mircia Gutău l-a făcut pe Romeo primar. Că dacă Gutău nu intra în pușcărie, Romeo Răduleascu nu ajungea niciodată primarul municipiului, cum de altfel nici Gigi Matei. Ei trebuie să le mulțumească lui Gutău și lui Frâncu și nu să-i înjure ca la ușa cortului, descalificându-se în ochii oamenilor de bună credință ai acestui oraș.

La finalul zilei i-am contactat, din nou, pe membrii biroului PSD Ocnele Mari care au declarat că nu vor da înapoi, demisiile le vor depune la sediul central şi urmează să ia o decizie ce vor face cu organizația, mai exact pe cine vor susține, dar în nici un caz nu vor face echipă cu Iordache, iar Remus Sasu nu va accepta funcția de viceprimar.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.