130 total views

Când un lider politic este luat în tarbacă de către presă, așa cum s-a întâmplat cu Rădulescu pesedistul și cu Buican penelistul în ultimul timp, acesta, de regulă, convoacă o conferință de presă în care minte cu nerușinare, cum a fost cazul lui Costi, sau ceartă ziariștii, în cazul lui Buican.

costi

Costi Rădulescu a fost contrariat de faptul că presa a făcut un caz din trecerea primarului Petre Iordache la PSD. Că a renunțat cu ușurintă la propriul candidat la primăria Ocnele Mari, Remus Sasu, în favoarea primarului aflat în exercițiu, până mai ieri liberal, Petre Iordache. Ar fi vrut ca Organizația locală a PSD să-l primească în sânul ei cu pupături și zâmbete pe Iordache, să uite contrele și faulturile pe care acesta i le-a făcut în anii în care a păstorit primăria. Nu s-a întâmplat, însă, așa, presa relatând despre nemulțumirea conducerii Organizației PSD de la Ocnele Mari, despre demisiile conducerii organizației, punctate cu declarațiile beligeranților.
Cu toate astea, Costi Rădulescu, într-o recentă conferință de presă, a declarat că nu este nimic real, că e un scandal închipuit, că a renunțat la candidatura lui Remus Sasu pentru că a considerat că acesta nu e încă pregătit pentru administrație, că pentru început acesta va fi viceprimar. A mai spus că Iordache i-a promis că acesta va fi ultimul lui mandat și că-l va sprijini pe Sasu la alegerile din 2020. Într-adevăr și noi credem că ăsta este ultimul mandat al lui Iordache. Din partea acestui partid, se înțelege.
Referindu-se și la alte organizații din județ, unde sunt nemulțumiri similare, Costi Rădulescu a luat pe nu în brațe, spunând că nu există nicio nemulțumire în rândurile membrilor de partid, chiar dacă le-a mai băgat pe gât câte un candidat provenit de pe la alte partide.
Cunoscând bine realitatea din județ, înclinăm să credem că Rădulescu minte cum respiră. El încearcă disperat să calmeze spiritele în teritoriu, folosindu-se de presă. Aruncând în spațiul publicistic asemenea declarații, încearcă recuperarea încrederii membrilor de partid în persoana sa. Ceea ce nu credem că mai e posibil din moment ce i s-a pus deja eticheta de papițoi politic. Această afirmație nu o facem noi, ci chiar membrii PSD scârbiți de manevrele lui politice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.