Loading

Consilierul local PDL, Cosmin Constantinescu, a participat vineri, 8 noiembrie, alături de deputatul Romeo Rădulescu, la conferinţa susţinută săptămânal de acesta.

Constantinescu a ţinut să menţioneze faptul că “dacă din alte localităţi mai vin veşti bune, la municipiu din păcate ele se lasă în continuare aşteptate, deoarece, administraţia locală este una din ce în ce mai amuzantă, are proiecte măreţe şi amuzante, iar noi cei dela PDLle împiedicăm, suntem cârcotaşi”. Acesta a făcut referire la viceprimarul Geani Man, din comuna Voineasa, care a fost alături de cei doi la aceaşi conferinţă, participând pentru a prezenta intenţia unei firme austriece care vrea să construiască în zonă două microhidrocentrale.

Cosmin Constantinescu a vorbit despre un proiect al organizaţiei municipale, fiind responsabil cu partea de comunicare. “Din punctul nostru de vedere, comunicarea nu înseamnă neapărat mesaje către cetăţenii din municipiul nostru, ci şi receptarea mesajelor şi doleanţelor acestora”, a declarat acesta. Consilierul local a mai vorbit şi despre faptul că trebuie să intre în habitatul acesta şi să culeagă informaţiile, pentru a avea o legitimitate mai mare atunci când îşi vor prezenta proiectele, acestea trebuind să coincidă cu problemele cetăţenilor.

“Vom forma un grup de voluntari, membri ai Partidului Democrat Liberal, care va avea misiunea să sondeze populaţia, să afle exact care sunt problemele reale şi actuale ale cetăţenilor. Am discutat şi cu sociologi pentru că vrem ca această acţiune să fie una profesionistă. Este un proiect care cred eu se va bucura de succes, iar primele rezultate le veţi afla cât mai curând”, a adăugat consilierul local PDL, Cosmin Constantinescu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.