390 total views

Începutul lunii noiembrie a adus la instituția publică ABA Olt un control de la ANAR, control care s-a epuizat în două-trei zile. Echipa de control formată din cinci membri a fost încântată și descântată prin restaurante, cluburi vâlcene, iar controlul a fost doar de ochii lumii. Așa cum se știe din articolele publicației, tot ce înseamnă conducere ANAR ”este cumpărată” de fosta conducere ABA Olt – Băviță și compania, individ care când a venit și s-a așezat pe fotoliul Apelor a crezut că l-a luat pe Dumnezeu de picioare și a început să-și facă mendrele. Deci, controlul se pare că a fost mușamalizat. A nu se uita articolul ”Caracatița ANAR-ABA Olt

La câteva zile apare la Administrație o altă echipă de la ANAR, de data aceasta una de cercetare disciplinară pentru Ilie Răboacă și Daniel Băviță formată din angajați ai altor ABA-uri în frunte cu Cubitchi Francisc.

În vara anului trecut scriam despre acest Cubitchi și aduceam în atenție faptul că ”trioul Băviţă-Răboacă-Bălaşa ar fi susținut de fostul director al A.N. “Apele Române” (ANAR), Vasile Pintilie, actualmente şef-serviciu Inspecţia Apelor în A.N. “Apele Române” Bucureşti şi Francisc Cubiţchi, fost director adjunct al Apelor Române, actualmente şef birou Inspecţia Apelor Române. Deci, ca să se înţeleagă mai bine, Pintilie şi Cubiţchi ocupă aceleaşi funcţii ca şi cuplul Băviţă-Răboacă, dar la nivel de Agenţie Naţională”.

Ei, acum, Pintilie este tot șef Inspecția Apelor în ANAR, dar Cubițchi nu mai este șef birou IAR, ci este inspector de specialitate în gospodărirea apelor și coordonatorul bazinal pentru ABA Olt, și este și membru în Comisia de Cercetare Disciplinară pentru Măldărești, dar asta nu-l împiedică să facă în continuare pentru prietenul Băviță ”favorurile” cuvenite. Cât a fost director la Administrație, Băviță nu a dispus nici un control la prietenul Nicolaescu – Sacomet și acum îl cercetează pentru asta prietenul lor comun, același Cubitchi. Deci, alt control de ochii lumii!

Să revenim la comisia de cercetare pentru Răboacă și Băviță, unde Cubitchi și-a luat câțiva acoliți din SGA-urile din Brașov, Harghita, Sibiu sau mai știu eu care din ele, și-a format ”o echipă” și chipurile hai să-i cercetăm pe cei de la Vâlcea. Și această cercetare disciplinară s-a făcut tot cum s-a făcut și controlul de la ANAR, adică, cu rezultate zero.

Când a început cercetarea disciplinară, nu doar că Răboacă lipsea, iar ”echipa” știa unde este ca și autorul articolului (căuta unde să-și ducă prietenii la masă), dar Băviță a țipat cât l-au ținut plămânii să audă toată Administrația cum îi injura el pe cei din comisie ca aceștia în final să plece și să spună că ”este nebun” și nu pot efectua cercetarea. Totul nu a fost decât un teatru de proastă factură pus la cale de tupeistul Băviță. După ce au plecat probabil s-au reunit la masă și cu siguranță râdeau de cei din instituție. A se înțelege, Cubițchi este ”omul” lui Băviță! Fără nici un dubiu! Că doar nu degeaba ”s-a învârtit” inspectorul să fie membru în CCD la Măldărești. Păi nu trebuie să-l apere pe ”finanțator”? Nu trebuie Cubițchi ”să trăiască” în continuare? Pe banii cui? Nu ANAR i-a umplut lui Cubițchi portbagajul mașinii cu diverse cadouri în vara lui 2016, ci un angajat al ABA Olt!

Concluzia!

După ce a țipat pe holurile Administrației înjurând ca la ușa cortului pe cei de la ANAR (tot de ochii lumii), a trecut la nivel de minister cu înjurăturile apoi a coborât la nivel local, adică, la autorul articolelor incomode pentru domnia sa ”penalul dezlănțuit” care cumpără cu banii altor penali funcțiile pe care le ocupă în Administrație… până se vor sătura de el!!! Iar despre Răboacă, așteptăm câteva informații pe care le știm, dar dorim să le prezentăm oficial opiniei publice.

Cercetarea disciplinară s-a amânat, cică, peste două săptămâni.

Stați aproape, mai avem informații!

Trioul Răboacă – Băviţă – Bălaşa de la IBA Olt, audiat într-un dosar de abuz în serviciu

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.