290 total views

Gutău se plânge că nu are bani pentru bursele elevilor și strigă tare că Guvernul trebuie să-i dea, că trebuie să facă credite pentru finanțare de lucrări că nu-i ajung banii, angajații se plâng că nu au primit decât spirt pentru prevenirea contaminării cu COVID-19, dar înlocuiește borduri și reconfigurează giratoriul. Asta ne lipsea nouă acum!?!?

Administrația locală a demarat, astăzi, o serie de lucrări în zona Ostroveni-Casa Științei, iar traficul auto este un haos în tot Cartierul. Pe lângă faptul că totul se desfășoară haotic, pe site-ul oficial al instituției nu găsim nici cea mai mică informație cu privire la lucrările demarate care duc la îngreunarea traficului rutier. Un avertisment pentru șoferi, nimic. În plus, încă o dată observăm cum primarul dispune înlocuirea bordurilor și reconfigurarea giratoriului din zonă, prin lucrări care nu erau necesare nici în această perioadă și nici în viitorul apropiat.

Mai mult, primarul Gutău face apel cu trimitere la momentele în care ne aflăm și care sunt de o gravitate fără precedent, vremuri dificile, în care amenințarea plutește peste întreaga omenire și să reacționăm cu responsabilitate. Să dăm dovadă de simț civic deosebit, compasiune, discernământ, calm și empatie, pentru a putea trece peste obstacolele în care ne găsim.

Cere același lucru forțelor politice și instituțiilor pentru a nu transforma situația existentă în a plăti polițe ori a face manevre politice menite să dezbine și să distrugă. Mai spune, în același apel, că toate deciziile luate vor fi aduse la cunoștința cetățenilor cu promptitudine, prin toate mijloacele, pentru că o comunitate informată este o comunitate puternică.

Exemplul lucrărilor demarate astăzi, în cea mai mare intersecție a acestui Cartier, contrazice apelul pe care l-ați făcut, Mircia Gutău. Astăzi, ați dat dovadă de o mare iresponsabilitate și lipsă de discernământ în ceea ce privește cheltuirea banului public. Angajații au fost „rugați” să nu ceară nimic că nu sunt bani, pentru aceste lucrări fără urgență observăm că sunt bani.

Nu ați adus la cunoștința cetățenilor nici cea mai mică informare/atenționare că începând de astăzi traficul în zona Ostroveni-Casa Științei riscă să se blocheze din cauza lucrărilor și cine are posibilitatea să evite pe cât se poate această zonă. Ne-am trezit blocați în trafic, din cauza unor lucrări care mai sunt și extrem de prost semaforizate. De pietoni nici nu mai vorbim, trecerea pietonală era ocupată. Pentru ce? Pentru schimb de borduri vechi cu altele noi?

Nu noi dezbinăm, nu noi distrugem, Mircia Gutău, ci dumneavoastră care ați împărțit acest oraș în „voi” și restul. Parcă vă chinuiți să gândiți ce să mai stricați pentru a putea cheltui banii comunității. Doamne ferește ca situația în care ne aflăm să se extindă și să avem nevoie de resurse financiare mari, pentru a putea combate această epidemie, iar dumneavoastră să spuneți că nu avem bani și că trebuie alt credit. Asta ne-ar mai trebui!!!

Și noi facem un apel la domnia voastră, Mircia Gutău, încetați ca măcar în această perioadă să mai cheltuiți bugetul local pe lucrări care nu sunt necesare. Citiți și veți vedea că sunteți acuzat că trageți cât mai puteți din buget pentru a vă face „plinul” că simțiți că plecați definitiv din Primărie. Citiți! Nu o spunem noi, dar cititorii da.

Și mai facem un apel, nu încercați să ne jigniți și să spuneți că suntem habarniști ori că acest articol este politic, pentru că am îndrăznit, în această perioadă greu încercată pentru toată lumea, când instigați la calm și solidaritate, să scriem și să vă atragem atenția că nu este bine ce faceți, pentru că nu este bine ce faceți!!!

LUCRĂRILE SUNT EFECTUATE DE ALEX CONSTRUCT!

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.